Tentamentraining OG II

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
17 mei 2021 12:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2020-2021
Datum en tijd
18 mei 2021 13:00 - 14:30
Locatie
Online

Tentamentraining OG II

Waarde leden,

 

Op 18 mei van 13:00 tot 14:30 zullen wij online afreizen naar Eversheds Sutherland om daar een tentamentraining Onroerendgoedrecht II te volgen. De tentamentraining van Onroerendgoedrecht II zal uit de volgende onderdelen bestaan: (i.) de beperkte genotsrechten op registergoederen, (ii.) hypotheek en (iii.) appartementsrechten. Het tentamen zelf is op dinsdag 25 mei 2021.

 

Tevens is deze tentamentraining ook een uitstekende gelegenheid om Eversheds Sutherland, gevestigd te Amsterdam en Rotterdam, beter te leren kennen.

Eversheds Sutherland is een wereldwijd opererend advocaten- en notariskantoor met 68 vestigingen, verspreid over 32 landen met ruim 3.000 juristen in dienst. Door ons internationale karakter zijn wij als geen ander in staat om grensoverschrijdende adviezen te geven. In Nederland heeft Eversheds Sutherland twee vestigingen, in Amsterdam en in Rotterdam. Net als de zustervestigingen wereldwijd, zijn het no-nonsense kantoren met een ondernemersmentaliteit. De meer dan 50 advocaten en notarissen staan onze cliënten bij op een groot aantal praktijkgebieden zoals Arbeidsrecht, Banking & Finance, Bestuursrecht, Ondernemingsrecht, Commercial, Mededinging, Energierecht, Europees en economisch ordeningsrecht, Intellectuele eigendom & IT/Privacy, Litigation & Dispute Management en Vastgoed. Wij werken voor beursgenoteerde ondernemingen (zowel nationaal als internationaal), overheden en non-profit organisaties. Voor meer informatie over het kantoor, zie de website.

 

Bij de aanmelding kunt u een opmerking toevoegen waarin u de onderwerpen aangeeft die u graag behandeld wil hebben op de tentamentraining.

 

Tot dan!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien