Bestuur

Het 59e bestuur der BNSL

bestuursfoto_facebook.jpeg

Boy van Gennip
Deken

Annelène Achten
Notaria

Gabriela Wiersma
Schatbewaarder

Leonie de Ridder
Assessor

Danique Westerbeek
Externe
foto_Boy_bewerkt23.jpg

Deken

De functie van Deken wordt vervuld door Boy van Gennip. Boy is verantwoordelijk voor de structuur binnen het bestuur en de dagelijkse gang van zaken. Hij treedt op als voorzitter van de Lustrumcommissie en hij onderhoudt het contact met de zusterverenigingen en met de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. 

LinkedIn 


foto_An_bewerkt.jpg

Notaria

De functie van Notaria wordt vervuld door Annelène Achten. Annelène is het aanspreekpunt van de leden en de vakgroep. Daarnaast is zij zowel voorzitter van de Ledenbladcommissie, als van de Ledendagcommissie.

+31 6 20897559

Linkedinfoto_Gab_bewerkt2.jpg

Schatbewaarder

De functie van Schatbewaarder wordt vervuld door Gabriela Wiersma. Gabriela is verantwoordelijk voor het beheer van de financiën van de BNSL. Tevens treedt zij op als voorzitter van de Reiscommissie.

LinkedIn
foto_Leonie_bewerkt2.jpg

Assessor

De functie van Assessor wordt vervuld door Leonie de Ridder. Leonie is  verantwoordelijk voor het beheer van de website en de sociale media van de BNSL. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het maken van de almanak met de Almanakcommissie.

LinkedInfoto_Daan_bewerkt2.jpg

Externe

De functie van Externe wordt vervuld door Danique Westerbeek. Danique is het eerste aanspreekpunt voor kantoren en tevens verantwoordelijk voor de acquisitie. Ook het jaarlijkse speeddaten en de Carrièredag vallen in haar takenpakket.

+ 31 6 20816660

LinkedIn