Bestuur

Het 61e bestuur der BNSL

MG_7566-Enhanced.jpg

Annemarie van Schaik
Deken

Maud Steffen
Notaria

Floor Schelvis
Schatbewaarder

Thijs Hurrelbrinck
Assessor

Julia Ouwerling
ExterneMG_7647.jpg

Deken

De functie van Deken wordt vervuld door Annemarie van Schaik. Annemarie is verantwoordelijk voor de structuur binnen het bestuur en de dagelijkse gang van zaken. Zij onderhoudt het contact met de zusterverenigingen en met de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. 

LinkedIn


MG_7652.jpg

Notaria

De functie van Notaria wordt vervuld door Maud Steffen. Maud is het aanspreekpunt van de leden en de vakgroep. Daarnaast is zij zowel voorzitter van de Ledenbladcommissie, als van de Ledendagcommissie.

+31 6 34521238

LinkedIn


MG_7660.jpg

Schatbewaarder

De functie van Schatbewaarder wordt vervuld door Floor Schelvis. Floor is verantwoordelijk voor het beheer van de financiën van de BNSL. Tevens treedt zij op als voorzitter van de Reiscommissie.

LinkedIn


MG_7672.jpg

Assessor

De functie van Assessor wordt vervuld door Thijs Hurrelbrinck. Thijs is verantwoordelijk voor het beheer van de website en de sociale media van de BNSL. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het maken van de almanak met de Almanakcommissie.

LinkedIn


MG_7693.jpg

Externe

De functie van Externe wordt vervuld door Julia Ouwerling. Julia is het eerste aanspreekpunt voor kantoren en tevens verantwoordelijk voor de acquisitie. Ook het jaarlijkse speeddaten en de Carrièredag vallen in haar takenpakket.

+31 6 15505064

LinkedIn