Bestuur

Het 62e bestuur der BNSL

62e Bestuur.jpg

Philip Zwijnenberg
Deken

Franchesca Giorgis
Notaria

Fleur Schipper
Schatbewaarder

Noortje Sikking
Assessor

Lonneke Geurts
ExternePhilip Zwijnenberg Deken.jpg

Deken

De functie van Deken wordt vervuld door Philip Zwijnenberg. Philip is verantwoordelijk voor de structuur binnen het bestuur en de dagelijkse gang van zaken. Hij onderhoudt het contact met de zusterverenigingen en met de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Ook is hij dit jaar voorzitter van de LNSF-commissie. 

LinkedInFranchesca Giorgis Notaria.jpg

Notaria

De functie van Notaria wordt vervuld door Franchesca Giorgis. Franchesca is het aanspreekpunt van de leden en de vakgroep. Daarnaast is zij zowel voorzitter van de Ledenbladcommissie, als van de Ledendagcommissie.

+31 6 18442875

LinkedIn


Fleur Schipper Schatbewaarder.jpg

Schatbewaarder

De functie van Schatbewaarder wordt vervuld door Fleur Schipper. Fleur is verantwoordelijk voor het beheer van de financiën van de BNSL. Tevens treedt zij op als voorzitter van de Reiscommissie.

LinkedIn


Noortje Sikking Assessor.jpg

Assessor

De functie van Assessor wordt vervuld door Noortje Sikking. Noortje is verantwoordelijk voor het beheer van de website en de sociale media van de BNSL. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het maken van de almanak als voorzitter van de Almanakcommissie.

LinkedIn


Lonneke Geurts Externe.jpg

Externe

De functie van Externe wordt vervuld door Lonneke Geurts. Lonneke is het eerste aanspreekpunt voor kantoren en tevens verantwoordelijk voor de acquisitie. Ook het jaarlijkse speeddaten en de Carrièredag vallen in haar takenpakket.

+31 6 52165080

LinkedIn