Bestuur

Het 60e bestuur der BNSL

DSC_1443-1.png

Arie van der Linden
Deken

Iman Boukhedmi
Notaria

Job van Giessen
Schatbewaarder

Selina van Kempen
Assessor

Roxanne Mulder
ExterneDSC_1570-2.png


Deken

De functie van Deken wordt vervuld door Arie van der Linden. Arie is verantwoordelijk voor de structuur binnen het bestuur en de dagelijkse gang van zaken. Hij treedt op als voorzitter van de LNSH-commissie en hij onderhoudt het contact met de zusterverenigingen en met de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. 

LinkedInDSC_1526-2.png


Notaria

De functie van Notaria wordt vervuld door Iman Boukhedmi. Iman is het aanspreekpunt van de leden en de vakgroep. Daarnaast is zij zowel voorzitter van de Ledenbladcommissie, als van de Ledendagcommissie.

+31 6 40999037

Linkedin
DSC_1553-2.png


Schatbewaarder

De functie van Schatbewaarder wordt vervuld door Job van Giessen. Job is verantwoordelijk voor het beheer van de financiën van de BNSL. Tevens treedt hij op als voorzitter van de Reiscommissie.

LinkedIn


DSC_1516-2_xx.png


Assessor

De functie van Assessor wordt vervuld door Selina van Kempen. Selina is verantwoordelijk voor het beheer van de website en de sociale media van de BNSL. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het maken van de almanak met de Almanakcommissie.

LinkedIn

DSC_1541-2.png


Externe

De functie van Externe wordt vervuld door Roxanne Mulder. Roxanne is het eerste aanspreekpunt voor kantoren en tevens verantwoordelijk voor de acquisitie. Ook het jaarlijkse speeddaten en de Carrièredag vallen in haar takenpakket.

+ 31 6 81836053

LinkedIn