Word Donateur

De BNSL is al zestig jaar dé studievereniging voor studenten die Notarieel recht studeren in Leiden. Elk jaar organiseert de vereniging talloze evenementen voor haar leden. Naast maandelijkse borrels gaat de BNSL jaarlijks op studiereis en organiseert de BNSL o.a. een Carrièredag die geheel in het teken staat van de toekomst van onze leden en een Ledendag die onze leden jaarlijks verder verbroedert.
Dit alles is niet mogelijk zonder kantoren en personen die de vereniging financieel wensen te steunen. Naast sponsorschappen met kantoren is de vereniging dan ook altijd op zoek naar donateurs.

Wat houdt het donateurschap in?
Als donateur draagt u financieel bij aan het bevorderen van de notariële kennis en wetenschap voor onze leden. Uw bijdrage zorgt ervoor dat de vereniging nog meer kan betekenen voor haar leden.
Uw naam wordt – mits u hiermee instemt – vermeld in de Almanak en op de website.

Wat kost het donateurschap?
Dit bepaalt u geheel zelf. U kunt in het onderstaande formulier invullen welke optie u het meest aanspreekt.
De meest gebruikelijke bijdrage voor het donateurschap is € 25,- (gelijk aan het bedrag van de contributie die leden betalen). Mocht u meer willen bijdragen dan is dat uiteraard mogelijk.
Daarnaast kunt u wanneer u een donatie doet van €50,- of meer het Ledenblad aanvragen. Wanneer u een donatie doet van €100,- of meer, kunt u naast het Ledenblad ook de Almanak aanvragen.


Bent u geïnteresseerd in het worden van donateur? Vul dan onderstaand formulier in!

Gegevens