Commissies

De BNSL heeft in het jaar 2022-2023 de volgende commissies:


LNSF-commissie.JPG
LNSF-commissie 2022-2023

LNSF-commissie

In 2022-2023 wordt het jaarlijks in november terugkerende Landelijk Notarieel Studentenfeest (LNSF) – een van de landelijke evenementen –  in Leiden gegeven. Onder leiding van Deken Philip Zwijnenberg is de LNSF-commissie verantwoordelijk voor het organiseren van een onvergetelijk feest met de zusterverenigingen!

De LNSF-commissie 2022-2023 bestaat uit de volgende leden: Philip Zwijnenberg, Lieke Berghuijs, Johnny Hu en Sophie Ruding. 


Ledenbladcommissie nieuw.JPG
Ledenbladcommissie 2022-2023

Ledenbladcommissie

De Ledenbladcommissie is verantwoordelijk voor het ledenblad van de BNSL: De Leidsche Noot. Onder leiding van Notaria Franchsesca Giorgis zorgt deze commissie voor de totstandkoming van het magazine. Het ledenblad komt drie keer per jaar uit en geeft per editie weer waar de BNSL de afgelopen maanden mee bezig is geweest. 

De Ledenbladcommissie 2022-2023 bestaat uit de volgende leden: Franchescha Giorgis, Ilse van den Akker, Mitchell van den Bosch en Maja Uszynska.


Reiscommissie.JPG
Reiscommissie 2022-2023

Reiscommissie

De Reiscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de jaarlijkse studiereis voor een groep van zo'n 20 tot 30 leden van de BNSL en de vakgroep. Onder leiding van Schatbewaarder Fleur Schipper kiest de commissie een bestemming en stippelt de reis van begin tot het eind uit. 

De reiscommissie 2022-2023 bestaat uit de volgende leden: Fleur Schipper, Senna Bremer, Bart Dickhoff en Esmee Mulder.


Almanakcommissie.JPG
Almanakcommissie 2022-2023

Almanakcommissie

De Almanakcommissie is verantwoordelijk voor de almanak van de BNSL. Onder leiding van Assessor Noortje Sikking heeft deze commissie de taak om de traditiegetrouwe groene almanak te ontwerpen, welke niet kan ontbreken op de boekenplank van onze leden. De uitreiking van de almanak zal plaatsvinden op de meiborrel. 

De Almanakcommissie 2022-2023 bestaat uit de volgende leden: Noortje Sikking, Renzo Hogenboom, Indah Rolloos en Lisa Wonink.


Carrièrecommissie.JPG
Carrièrecommissie 2022-2023

Carrièrecommissie

De Carrièrecommissie is onder andere verantwoordelijk voor het organiseren van het jaarlijkse speeddate-evenement, de carrièredag, de regionale kantorenborrel en het recruitmentdiner. Onder leiding van Externe Lonneke Geurts zorgt deze commissie ervoor dat de BNSL meer carrièregerichte evenementen kan organiseren.

De Carrièrecommissie 2022-2023 bestaat uit de volgende leden: Lonneke Geurts, Claudia van Domburg, Evelien van den Eijkel, Tessa Landwer Johan en Quirine Zwijnenberg.


IMG_7089.JPG
Ledendagcommissie 2022-2023

Ledendagcommissie

De jaarlijkse Ledendag aan het einde van het collegejaar wordt georganiseerd door de Ledendagcommissie. De Ledendagcommissie is onder leiding van Notaria Franchesca verantwoordelijk voor deze dag. De Ledendag bestaat uit een inhoudelijk gedeelte in de vorm van een symposium, een leuke activiteit, een borrel en een diner. Het is een dag vóór leden, dóór leden.

De Ledendagcommissie 2022-2023 bestaat uit de volgende leden: Franchesca Giorgis, Wytse Rempt, Fabiënne Spruijt, Isa Tjoa en Mees van WinsenKascommissie

De Kascommissie functioneert als controlerend orgaan en helpt de Schatbewaarder bij het nalopen van het financieel jaarverslag. Deze commissie is samengesteld uit oud-Schatbewaarders.

De Kascommissie 2022-2023 bestaat uit de volgende leden: Job van Giessen en Floor Schelvis