Commissies

De BNSL heeft in het jaar 2019-2020 de volgende commissies: 

IMG_3890.JPG

Reiscommissie

De Reiscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de jaarlijkse studiereis voor een groep van zo'n 20 tot 30 leden van de BNSL en de vakgroep. Onder leiding van Schatbewaarder Gabriela Wiersma kiest de commissie een bestemming en stippelt de reis van begin tot het eind uit. 

De reiscommissie 2019-2020 bestaat uit de volgende leden: Gabriela Wiersma, Job van Giessen, Rachèl Gijsen en Floor Schelvis.


IMG_5093.JPG

Ledenbladcommissie

De Ledenbladcommissie is verantwoordelijk voor het ledenblad van de BNSL: De Leidsche Noot. Onder leiding van Notaria Annelène Achten zorgt deze commissie voor de totstandkoming van het magazine. Het ledenblad komt drie keer per jaar uit en geeft per editie weer waar de BNSL de afgelopen maanden mee bezig is geweest. 

De Ledenbladcommissie 2019-2020 bestaat uit de volgende leden: Annelène Achten, Iman Boukhedmi, Thijs Hurrelbrinck en Alexandra de Jong.


IMG_3621.JPG

XII Lustrum commissie

Op 20 maart 2020 bestaat de vereniging 60 jaar. De Lustrumcommissie heeft de eer om dit twaalfde lustrum van de BNSL met diverse activiteiten te omkleden. Onder leiding van de Deken Boy van Gennip organiseert deze commissie de traditionele lustrumdag, een feestelijke dag met onder meer een symposium, een borrel en een diner.

De Lustrumcommissie 2019-2020 bestaat uit de volgende leden: Boy van Gennip, Rick Weijers, Roxanne Mulder, Lenina Broers en Liselotte Dijkgraaf.


IMG_5162.JPG

Almanakcommissie

De Almanakcommissie is verantwoordelijk voor de almanak van de BNSL. Onder leiding van Assessor Leonie de Ridder heeft deze commissie de taak om de traditiegetrouwe groene almanak te ontwerpen, welke niet kan ontbreken op de boekenplank van onze leden. De uitreiking van de almanak zal plaatsvinden op de meiborrel. 

De Almanakcommissie 2019-2020 bestaat uit de volgende leden: Leonie de Ridder, Nora Gelpke, Annelot Kaspers en Julia Ouwerling.


IMG_4395.JPG

Carrièrecommissie

De Carrièrecommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van het jaarlijkse speeddate-evenement en de Carrièredag. Onder leiding van Externe Danique Westerbeek zorgt deze commissie ervoor dat de BNSL meer carrièregerichte evenementen kan organiseren.

De Carrièrecommissie 2019-2020 bestaat uit de volgende leden: Danique Westerbeek, Annemarie van Schaik, Maud Steffen, Carmen Vonk en Thijs de Vries.


IMG_5363.JPG

Ledendagcommissie

De jaarlijkse Ledendag aan het einde van het collegejaar wordt georganiseerd door de Ledendagcommissie. De Ledendagcommissie is onder leiding van Notaria Annelène Achten verantwoordelijk voor deze dag. De Ledendag bestaat uit een inhoudelijk gedeelte in de vorm van een symposium, een leuke activiteit, een borrel en een diner. Het is een dag vóór leden, dóór leden.

De Ledendagcommissie 2019-2020 bestaat uit de volgende leden: Annelène Achten, Sander Bakker, Anneleen Brokking, Rosa van Drongelen en Wogene Kramer.