Commissies

De BNSL heeft in het jaar 2021-2022 de volgende commissies:


IMG_8527.JPG

Ledenbladcommissie

De Ledenbladcommissie is verantwoordelijk voor het ledenblad van de BNSL: De Leidsche Noot. Onder leiding van Notaria Maud Steffen zorgt deze commissie voor de totstandkoming van het magazine. Het ledenblad komt drie keer per jaar uit en geeft per editie weer waar de BNSL de afgelopen maanden mee bezig is geweest. 

De Ledenbladcommissie 2021-2022 bestaat uit de volgende leden: Maud Steffen, Evelien van den Eijkel, Franchesca Giorgis en Sezgin Var.


IMG_9214.JPG

Reiscommissie

De Reiscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de jaarlijkse studiereis voor een groep van zo'n 20 tot 30 leden van de BNSL en de vakgroep. Onder leiding van Schatbewaarder Floor Schelvis kiest de commissie een bestemming en stippelt de reis van begin tot het eind uit. 

De reiscommissie 2021-2022 bestaat uit de volgende leden: Floor Schelvis, Lumeya Ascibasi, Lonneke Geurts en Isabel de Leeuw.


IMG_9266.JPG

Almanakcommissie

De Almanakcommissie is verantwoordelijk voor de almanak van de BNSL. Onder leiding van Assessor Thijs Hurrelbrinck heeft deze commissie de taak om de traditiegetrouwe groene almanak te ontwerpen, welke niet kan ontbreken op de boekenplank van onze leden. De uitreiking van de almanak zal plaatsvinden op de meiborrel. 

De Almanakcommissie 2021-2022 bestaat uit de volgende leden: Thijs Hurrelbrinck, Senna Bremer, Kes Lemaire en Sophie Ruding.


IMG_8513.JPG

Carrièrecommissie

De Carrièrecommissie is onder andere verantwoordelijk voor het organiseren van het jaarlijkse speeddate-evenement, de Carrièredag, de Kleine Kantoren Borrel en het Recruitmentdiner. Onder leiding van Externe Julia Ouwerling zorgt deze commissie ervoor dat de BNSL meer carrièregerichte evenementen kan organiseren.

De Carrièrecommissie 2021-2022 bestaat uit de volgende leden: Julia Ouwerling, Anneleen Brokking, Emma van Lynden, Fleur Schipper en Kim Siebum.


793FEFC0-794E-4E51-BF3E-B54F4FE5A57E.jpeg

Ledendagcommissie

De jaarlijkse Ledendag aan het einde van het collegejaar wordt georganiseerd door de Ledendagcommissie. De Ledendagcommissie is onder leiding van Notaria Maud Steffen verantwoordelijk voor deze dag. De Ledendag bestaat uit een inhoudelijk gedeelte in de vorm van een symposium, een leuke activiteit, een borrel en een diner. Het is een dag vóór leden, dóór leden.

De Ledendagcommissie 2021-2022 bestaat uit de volgende leden: Maud Steffen, Bart Dickhoff, Johnny Hu, Esmee Mulder en Noortje Sikking.