Commissies

De BNSL heeft in het jaar 2020-2021 de volgende commissies:


IMG_4871_2.PNG

Reiscommissie

De Reiscommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van de jaarlijkse studiereis voor een groep van zo'n 20 tot 30 leden van de BNSL en de vakgroep. Onder leiding van Schatbewaarder Job van Giessen kiest de commissie een bestemming en stippelt de reis van begin tot het eind uit. 

De reiscommissie 2020-2021 bestaat uit de volgende leden: Job van Giessen, Jeroen van Oversteeg, Fleur Schipper en Kim Siebum.

IMG_6360.jpeg

Ledenbladcommissie

De Ledenbladcommissie is verantwoordelijk voor het ledenblad van de BNSL: De Leidsche Noot. Onder leiding van Notaria Iman Boukhedmi zorgt deze commissie voor de totstandkoming van het magazine. Het ledenblad komt drie keer per jaar uit en geeft per editie weer waar de BNSL de afgelopen maanden mee bezig is geweest. 

De Ledenbladcommissie 2020-2021 bestaat uit de volgende leden: Iman Boukhedmi, Jurian Bos, Anneleen Brokking en Claudia van Domburg.IMG_6802_x2.png

Almanakcommissie

De Almanakcommissie is verantwoordelijk voor de almanak van de BNSL. Onder leiding van Assessor Selina van Kempen heeft deze commissie de taak om de traditiegetrouwe groene almanak te ontwerpen, welke niet kan ontbreken op de boekenplank van onze leden. De uitreiking van de almanak zal plaatsvinden op de meiborrel. 

De Almanakcommissie 2020-2021 bestaat uit de volgende leden: Selina van kempen, Wogene Kramer, Tamara Martens en Maud Steffen.IMG_6398crop.jpg

Carrièrecommissie

De Carrièrecommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van het jaarlijkse speeddate-evenement en de Carrièredag. Onder leiding van Externe Roxanne Mulder zorgt deze commissie ervoor dat de BNSL meer carrièregerichte evenementen kan organiseren.

De Carrièrecommissie 2020-2021 bestaat uit de volgende leden: Roxanne Mulder, Lonneke Geurts, Thijs Hurrelbrinck, Julia Ouwerling, Sophie Ruding.IMG_5388_2.JPG

LNSH-commissie

De LNSH-commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van een landelijk evenement: het Landelijk Notarieel Studenten Hockeytournooi. Een keer per vijf jaar heeft de BNSL de eer dit zeer geliefde landelijke evenement te mogen organiseren onder leiding van de Deken Arie van der Linden. Een feestelijke thema dag met onder meer ook een eindfeest.

De LNSH-commissie 2020-2021 bestaat uit de volgende leden: Arie van der Linden, Sander Bakker, Liselotte Dijkgraaf, Floor Schelvis en Philip Zwijnenberg.image00001.jpeg

Ledendagcommissie

De jaarlijkse Ledendag aan het einde van het collegejaar wordt georganiseerd door de Ledendagcommissie. De Ledendagcommissie is onder leiding van Notaria Iman Boukhedmi verantwoordelijk voor deze dag. De Ledendag bestaat uit een inhoudelijk gedeelte in de vorm van een symposium, een leuke activiteit, een borrel en een diner. Het is een dag vóór leden, dóór leden.

De Ledendagcommissie 2020-2021 bestaat uit de volgende leden: Iman Boukhedmi, Evelien van den Eijkel, Merle Lichtenberg , Frank van der Salm, Yrsa Smits.