Kantoorprofiel AKD

AKD is een van de grote kantoren in Nederland, met een stevige footprint in de Benelux. Bij ons werken ruim 500 advocaten, notarissen, belastingadviseurs en business support: aanpakkers en teamspelers met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Dat is wat ons bindt. We hebben kantoren in Amsterdam, Breda, Brussel, Eindhoven, Luxemburg en Rotterdam en zijn thuis in vrijwel ieder rechtsgebied, waar ter wereld onze klanten ons nodig hebben. Denk daarbij aan fusies en overnames in de Benelux, China, Rusland en Japan, maar ook aan bestuursrechtzaken op het allerhoogste niveau, tot aan de minister aan toe. Of werken aan de grootste arbitragezaak uit de geschiedenis en fiscaal adviseren aan een breed palet van klanten – we doen het allemaal.


We doen dit met een grote en diverse groep mensen. Want wij geloven dat je de beste en meest creatieve oplossingen en adviezen krijgt door het hebben van diverse teams. Een voorwaarde daarvoor is dat je jezelf kunt zijn – want dan pas kun je het beste uit jezelf halen. Diversity & Inclusion is daarom bij ons meer dan een mooie tekst op de website. Wij werken elke dag aan een open, divers, veilig en inclusief kantoor.


Bij AKD werken ruim 30 (kandidaat-) notarissen op de vestigingen in Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam.


Het Notariaat Ondernemingsrecht van AKD is actief op het gebied van het ondernemings- en rechtspersonenrecht. Hierbij kun je denken aan aandelenoverdrachten, fusies, oprichtingen en statutenwijzigingen van rechtspersonen, overnames en herstructureringen van ondernemingen, en splitsingen.


Het Notariaat Vastgoed van AKD heeft zich gespecialiseerd in alle juridische aspecten die direct of indirect te maken hebben met vastgoed. Hierbij kun je onder andere denken aan advisering en begeleiding bij financieringen van vastgoed, openbare en niet-openbare verkoop bij inschrijving, projectontwikkeling en veilingen.


Gedurende het hele jaar hebben wij ruimte voor notariële student-stagiaires op onze vestigingen in Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam.


De groei en ontwikkeling van onze mensen vinden we belangrijk, en die stoppen nooit. Daarom krijgt iedereen de allerbeste opleidingen en persoonlijke begeleiding via ons eigen opleidingshuis, AKDMY.


Kennismaken?

Op www.werkenbijakd.nl vind je onze kennismakingsactiviteiten, een overzicht van vacatures voor studenten en starters, en de contactgegevens van Campus Recruiter Carnôt Hunte. Ook kun je mailen naar recruitment@akd.eu.


Met vriendelijke groet,

Coosje Knape
Senior Specialist Recruitment

AKD Benelux Lawyers

T: +31 88 253 5362 | M: +31 6 11 00 27 09