Stibbe: London Calling

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Datum en tijd
22 nov. 2023 08:00 - 25 nov. 2023 23:00

Stibbe: London Calling

London Calling!

Ben jij een ondernemende student Nederlands, Fiscaal of Notarieel recht en ben jij klaar voor een unieke ervaring? Wil jij in vier dagen tijd ondergedompeld worden in de wereld van de internationale rechtspraktijk en kan jij niet wachten om erachter te komen hoe het is om bij Stibbe te werken? Ben jij minimaal derdejaars student en klaar voor een uitdaging? Meld je dan aan voor London Calling 2023!

Met een groep bevlogen studenten ga je van woensdag 22 t/m zaterdag 25 november 2023 het avontuur aan in Londen. Samen met de andere studenten en onder begeleiding van zeven medewerkers van verschillende praktijkgroepen ga je onder meer op ons kantoor in Londen aan de slag met een internationale case. Hierdoor krijg je een goed beeld van de werkzaamheden als advocaat bij Stibbe. Ook ontmoet je uiteraard onze kantoorgenoten van kantoor Londen tijdens de sociale activiteiten! In het programma wordt rekening gehouden met religie en ieders normen en waarden, daarnaast is het programma volledig verzorgd.

 

Houd alvast de volgende data vrij in je agenda:

·      aanmelden kan t/m dinsdag 3 oktober 2023;

·      in de week van 9 oktober hoor je of je bent geselecteerd voor een selectiegesprek en assessment, die plaatsvinden in de week van 23 oktober;

·      op dinsdag 14 november vindt de kick-off dag plaats op ons kantoor in Amsterdam;

·      op donderdag 30 november organiseren wij een feestelijk Reüniediner in Amsterdam.

Wil je ervaren of jij de klik hebt met Stibbe? Register now via www.werkenbijstibbe.nl.

https://student.werkenbijstibbe.nl/vacatures/london-calling-2023-1213520