Online kantoorbezoek Lexence

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
24 apr. 2021 12:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Organisator
Bestuur 2020-2021
Datum en tijd
26 apr. 2021 09:20 - 12:45
Locatie
Online

Online kantoorbezoek Lexence

Waarde leden,

 

Op maandag 26 april a.s. van 9:20-12:45 uur zullen wij digitaal afreizen naar Lexence, gevestigd te Amsterdam, om het kantoor beter te leren kennen.

Lexence is een continu ontwikkelend advocaten- en notariskantoor, gevestigd in het Infinity-gebouw in Amsterdam. Het kantoor is in 1992 opgericht en is gespecialiseerd in ondernemings- en vastgoedrecht. De ruim 95 advocaten en (kandidaat-) notarissen werken in bevlogen teams, geleid door betrokken partners. Hierbij staan kwaliteit, efficiëntie en servicegerichtheid voorop. Zowel adviseren als procederen behoren tot de dagelijkse gang van zaken. De advocaten en notarissen werken als specialisten naadloos samen.

De notariële dienstverlening in de vastgoedpraktijk is gericht op het optimaliseren van de courantheid en het verkoopresultaat van vastgoed. Speerpunt is hierbij de zakenrechtelijke vormgeving waarbij intensief wordt samengewerkt met de advocaten.
Het notariële ondernemingsrecht team van Lexence heeft ruime ervaring met het begeleiden en documenteren van overnames, financieringen, private equity transacties, management buy-outs en het begeleiden en documenteren van het bijbehorende (derden-) geldverkeer. In nauwe samenwerking met het Lexence transactieteam begeleidt het notariële team al jaren de meeste mid-market deals van Nederland.

Wil je meer weten over Lexence, neem dan een kijkje op hun website.

 

Verdere informatie over de tijd volgt nog.

 

Tot dan!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien