Notarieel Ontbijt

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Datum en tijd
8 feb. 2023 09:30 - 12:00
Locatie
Claude Debussylaan 80, 1082 MD Amsterdam

Notarieel Ontbijt

Waarde leden,

Op woensdagochtend 8 februari a.s. zullen wij afreizen naar het kantoor van De Brauw Blackstone Westbroek in Amsterdam om samen met het notariële team van De Brauw van een heerlijk ontbijt te genieten!

De Brauw Blackstone Westbroek is een toonaangevend kantoor en treedt op in de voorhoede van belangrijke nieuwe ontwikkelingen op het gebied van vennootschapsrecht.
Dit kantoor kent een ongeëvenaarde expertise met betrekking tot het volledige spectrum van ondernemingszaken. Ze behandelen complexe nationale en grensoverschrijdende transacties en zijn adviseur voor zowel particuliere als publieke cliënten. De (kandidaat-)notarissen van De Brauw Blackstone Westbroek adviseren over alle aspecten en factoren die bij een ondernemingsrechtelijk vraagstuk komen kijken. Ze zijn bedrijfsjurist voor veel beursgenoteerde cliënten op Euronext Amsterdam én in het buitenland, maar ze staan ook startende ondernemingen bij. Kortom: een gevarieerde praktijk dus!

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u meer te weten komen over dit kantoor en haar (kandidaat-)notarissen, hun werkzaamheden en de sfeer? Meldt u dan gauw aan voor het ontbijt!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien