Kantoorbezoek NautaDutilh

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Datum en tijd
6 apr. 2023 14:00 - 19:00
Locatie
Beethovenstraat 400, 1082 PR Amsterdam

Kantoorbezoek NautaDutilh

Waarde leden,
Op donderdag 6 april a.s. zullen wij met een groep enthousiaste BNSL’ers afreizen naar NautaDutilh in Amsterdam. NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor dat hun cliënten adviseert
volgens Nederlands, Belgisch en Luxemburgs recht. Ze hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn zij dan ook een van de grotere advocatenkantoren in de Benelux.

Werken bij NautaDutilh betekent dat u deel uitmaakt van een toonaangevend kantoor waar ruimte is om uzelf te ontwikkelen zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Dit kantoor investeert in haar professionals in een omgeving waarin getalenteerde mensen met energie, expertise en creativiteit nauw met elkaar samenwerken. Om voorop te lopen en toonaangevend te blijven, stelt NautaDutilh dan ook gedurende het gehele carrièrepad haar medewerkers de vraag: "What suits you best?"

Wat daarnaast interessant is en wat maar weinig mensen weten, is dat NautaDutilh ook een (kleine) particuliere praktijk heeft waarbij zij bijvoorbeeld erfpachten in Amsterdam behandelen.

Heeft NautaDutilh uw interesse gewekt? Meld u dan gauw aan voor dit kantoorbezoek! Wij hopen u te zien op donderdag 6 april!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien