Landelijk Notarieel Studenten Hockeytoernooi (LNSH)

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Datum en tijd
8 mei 2024 12:00 - 23:00
Locatie
Oostwaard 32, 3602 AA te Maarssen

Landelijk Notarieel Studenten Hockeytoernooi (LNSH)

Waarde leden,

Op woensdag 8 mei a.s. vindt het Landelijk Notarieel Studenten Hockeytoernooi (LNSH) plaats. De vijf notariële verenigingen gaan de strijd aan voor de felbegeerde beker op de hockeyvelden van de Maarssense Hockeyvereniging (MHV) (Oostwaard 32, 3602 AA Maarssen). Het thema van het hockeytoernooi luidt: ‘terug in de tijd, vooruit in het notariaat’. Het subthema van de BNSL is 'de jaren 70'.

Het toernooi vangt aan om 12:00 uur. Gedurende de dag kunt u genieten van een goed verzorgde lunch en diner. De dag zal eindigen met een feest! U kunt zich na het hockeyen omkleden en uw beste thema outfit aantrekken. Om ongeveer 22:45 uur vetrekken we weer richting Leiden. 

De eigen bijdrage per deelnemer bedraagt 15,00 euro. In het daarvoor bestemde opmerkingenveld kunt u aangeven of u bij voorkeur in het A- of B-team wil spelen. Het A-team is voor de mensen die al wat hockeyervaring hebben. Mocht u nog niet bekend zijn met de sport dan is er altijd nog het B-team. Indien u liever niet de hockeyvelden op wil, kunt u altijd mee als supporter om de BNSL naar de overwinning te juichen! Geef uw voorkeur inclusief uw eventuele dieet- en allergiewensen aan in het daarvoor bestemde opmerkingenveld.

Aanmelden kan tot en met maandag 22 april a.s.

Wij hopen u in groten getale te mogen ontvangen!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien