Landelijk Notarieel Studenten Congres (LNSC)

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Datum
7 mrt. 2024
Locatie
Concertgebouw De Vereeniging Keizer Karelplein 2D 6511 NC Nijmegen

Landelijk Notarieel Studenten Congres (LNSC)

Waarde leden,

De aanmeldingen voor het Landelijk Notarieel Studenten Congres 2024 zijn geopend! Het congres zal dit jaar op donderdag 7 maart a.s. plaatsvinden in Nijmegen

De dag gaat gezamenlijk van start met een ontbijt waarna het plenaire gedeelte van het congres zal aanvangen. Het congres zal in het teken staan van “samen”: samen ondernemen, samen wonen en samenleven. Gedurende het plenaire gedeelte zullen verschillende sprekers ons meenemen in de verschillende pijlers van het notariaat. Het middaggedeelte wordt ingeluid met een heerlijke lunch waar een eerste kennismaking plaatsvindt met de aanwezige kantoren. Dit zal worden voortgezet in de middag met twee workshoprondes. Het middaggedeelte wordt vervolgens afgesloten met twee verrassende sprekers. Het avondgedeelte zal traditiegetrouw bestaan uit een recruitmentborrel, diner en afsluitend feest!

Op het congres zul je de unieke kans krijgen om kennis te maken met 30 verschillende kantoren!

Kortom: het wordt een fantastische dag met diverse sprekers, een prachtige locatie en veel mogelijkheden om contact te leggen met kantoren.

U kunt zich aanmelden via: https://lnsc.nl/lnsc2024/aanmelden/. 

Deelname aan de dag tot en met het diner kost €17,50 en deelname aan de dag inclusief diner tot en met het afsluitend feest kost €20

Aanmelden kan nog tot en met maandag 5 februari a.s. 

Er zijn bussen geregeld die u terug zullen brengen naar Leiden Centraal. Deze bussen zullen na het afsluitend feest vertrekken.


We zien u graag allemaal donderdag 7 maart a.s. in Nijmegen!