Kantoorbezoek Stibbe

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Datum en tijd
11 mrt. 2024 14:00 - 17:15
Locatie
Beethovenplein 10, 1077 WM Amsterdam

Kantoorbezoek Stibbe

Waarde leden,

Maandag 11 maart a.s. zullen wij samen afreizen naar het kantoor in Amsterdam van onze hoofdsponsor, Stibbe! 

Wij zullen starten om 14:00 uur met een inhoudelijk deel, wij zullen de dag rond 16:30 uur afsluiten met een borrel.

Stibbe is oorspronkelijk opgericht aan de Amsterdamse Herengracht, maar zit ondertussen op de Zuidas. Een écht Nederlands kantoor dus!

Het notariaat bij Stibbe richt zich op het vennootschapsrecht, ondernemingsrecht en vastgoedtransacties voor Nederlandse en internationale bedrijven. Hun (kandidaat-)notarissen adviseren cliënten over onder meer fusies en overnames, joint ventures, herstructureringen, vastgoed en reorganisaties. Daarnaast adviseren zij (beursgenoteerde) ondernemingen over de implementatie van corporate governance beleid, beschermingsconstructies en aandeelhoudersvergaderingen.

Stibbe is daarnaast maatschappelijk betrokken door Stibbe StartsUP en via het pro bono werk dat zij doen. Stibbe StartsUp is een initiatief om jonge bedrijven verder te helpen. Deze bedrijven krijgen, kosteloos of tegen sterk gereduceerd tarief, vanuit het Stibbe StartsUP programma juridisch advies. Daarnaast is er veel belangstelling vanuit Stibbe voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en zaken als innovatie.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op hun website: https://www.stibbe.com

Aanmelden kan tot en met 7 maart a.s. 

Wij hopen u in groten getale te mogen ontvangen!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien