Kantoorbezoek CMS

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Datum en tijd
20 feb. 2024 14:30 - 18:00
Locatie
Atrium, Parnassusweg 737, 1077 DG Amsterdam

Kantoorbezoek CMS

Waarde leden,

Op dinsdag 20 februari a.s. zullen wij afreizen naar Amsterdam voor het kantoorbezoek van CMS.

Deze dag vol verschillende activiteiten is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de notariële praktijk en de kantoorgenoten van CMS.

CMS is een van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 vestigingen in ruim 40 landen. De (kandidaat-)notarissen van CMS combineren hun diepgaande kennis van de Nederlandse markt, waarop dit kantoor al meer dan een eeuw actief is, met een wereldwijd netwerk en perspectief. De medewerkers van CMS kennen de markt, denken mee en staan als sparringpartner op beslissende momenten hun cliënten bij. Dit kantoor is toekomstgericht en probeert altijd twee stappen vooruit te denken voor haar cliënten.

CMS vindt een gezonde balans tussen werk en privé voor haar medewerkers ontzettend belangrijk, want een topprestatie leveren lukt alleen als je je vitaal voelt. Dit kantoor zorgt daarom naast het harde werk ook zeker voor de nodige ontspanning voor haar medewerkers in de vorm van sport, mindfulness en andere dergelijke activiteiten. CMS biedt hiermee een dynamische werkomgeving waarbij zowel hard werken als de nodige ontspanning en rust centraal staat.

CMS kent zowel een ondernemingsrechtelijke praktijk (Corporate / M&A) als een vastgoedpraktijk (Real Estate). Door de jarenlange ervaring binnen beide praktijkgroepen, is CMS een stabiele speler geworden in beide markten.

Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje op hun website: https://cms.law/en/nld/

Aanmelden kan tot vrijdag 16 februari a.s. tot 16:00 uur.

Wij hopen u in groten getale te mogen ontvangen!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien