Maandelijkse borrel

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2022-2023
Datum en tijd
7 jun. 2023 17:00 - 22:00
Locatie
Café l'Espérance

Maandelijkse borrel

Waarde leden,

Op 7 juni a.s. vindt alweer de juniborrel – beter bekend als de bestuursbekendmakingsborrel –  plaats. Het 62e bestuur der BNSL staat te popelen om het 63e kandidaatsbestuur der BNSL aan u te presenteren! 

Ook zal op deze borrel het kantoor Baker McKenzie aanwezig zijn. Baker McKenzie is één van ‘s werelds grootste en meest toonaangevende kantoren, met 77 kantoren in 47 landen. Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker & McKenzie Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur én het notariaat. In Amsterdam werken circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen voor zowel internationale als Nederlandse topcliënten.

Het notariaat bestaat uit de secties Corporate Structures en Real Estate. De sectie Corporate Structures richt zich op de ondernemingsrechtelijke transactie- en adviespraktijk en de sectie Real Estate richt zich op de transactie- en adviespraktijk rondom vastgoed. Het notariaat bestaat uit 2 notarissen, ongeveer 30 kandidaat-notarissen en een aantal paralegals, een groot en gezellig team dus! De leden van beide secties werken nauw samen met andere secties waaronder Banking & Finance, Corporate M&A en Tax en maken deel uit van diverse internationale Baker & McKenzie practice groups. Door een hechte internationale samenwerking met de andere 76 Baker & McKenzie-kantoren in de rest van de wereld, worden op ongeëvenaarde wijze zowel grensoverschrijdende als puur lokale transacties begeleid.

Tenslotte zal op deze avond de derde en laatste editie van de Leidsche Noot aan u uitgereikt worden. Kortom: genoeg redenen om te komen borrelen!