Kantoorbezoek Van Doorne

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Datum en tijd
8 dec. 2022 14:00 - 18:00
Locatie
Jachthavenweg 121, 1081 KM Amsterdam

Kantoorbezoek Van Doorne

Waarde leden,

Op donderdag 8 december a.s. zullen wij afreizen naar Van Doorne op de Amsterdamse Zuidas. Van Doorne is een toonaangevend, onafhankelijk en echt Nederlands kantoor. Met 200 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren zij cliënten al meer dan 90 jaar in de vele rechtsgebieden die het kantoor rijk is. Daarnaast beschikt Van Doorne over een uitgebreid wereldwijd netwerk van leidende, onafhankelijke kantoren. Daardoor kunnen ze vrijwel overal ter wereld snel schakelen om cliënten met raad en daad terzijde te staan, zonder daarbij aan enig kantoor te zijn gebonden.

Dit Nederlandse kantoor spant zich op diverse manieren in om een bijdrage te leveren aan de wereld van morgen. Op het gebied van sociaal ondernemen is Van Doorne koploper en bovendien zijn ze adviseur van vele succesvolle social enterprises en impact investeerders in Nederland.

Daarnaast zetten medewerkers zich vrijwillig in voor ideële organisaties zoals Lawyers for Lawyers, IMC Weekendschool en de Voedselbank.

Van Doorne werkt voor Nederlandse en internationale ondernemingen, zakelijke en financiële dienstverleners, semipublieke organisaties en overheidsinstellingen. Ook zijn ze Rijksadvocaat. Kortom, een veelzijdige en interessante praktijk dus! Bent u geïnteresseerd geraakt in Van Doorne en diens praktijk? Meld u dan vooral aan! Wij hopen u in groten getale te mogen ontvangen.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien