Kroegcollege Eversheds Sutherland

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Datum en tijd
30 nov. 2022 18:45 - 22:00

Kroegcollege Eversheds Sutherland

Waarde leden,


Op 30 november a.s. wordt het allereerste kroegcollege van dit verenigingsjaar georganiseerd bij Café De Keyzer (Kaiserstraat 2-4, 2311 GR Leiden). Het kantoor Eversheds Sutherland zal de spits afbijten en ons tijdens dit kroegcollege meenemen in een geanonimiseerde deal, welke zij stap voor stap met ons zullen behandelen. Alle aspecten van het ondernemingsrechtelijke notariaat zullen hierin terugkomen en ook het belang van samenwerking met internationale collega’s zal duidelijk naar voren komen.

Onder de naam ‘Project Infinity: alle alarmbellen rinkelen of is het loos alarm?’ zal het notariaat van Eversheds Sutherland van alles de revue laten passeren: van vermoedens van fraude en witwassen tot de samenwerking met internationale collega’s en van bijzondere financieringen tot exotische oorden met schimmige hoogwaardigheidsbekleders.

De inloop van deze avond is vanaf 18:45 uur en om 19:00 uur zal het kroegcollege aanvangen. Na het inhoudelijke college is er ruimte om onder het genot van een borrel het notariaat van dit internationale kantoor te leren kennen. De avond zal tot circa 22:00 uur duren. Bent u geïnteresseerd in Eversheds Sutherland en deze spannende casus? Meld u dan vooral aan!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien