LNSC

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2021-2022
Datum
3 mrt. 2022
Locatie
Stadsgehoorzaal, Leiden

LNSC

De 57e editie van het Landelijk Notarieel Studentencongres vindt plaats op donderdag 3 maart a.s. Namens het bestuur der Stichting Landelijk Notarieel Studentencongres 2021-2022 nodig ik u van harte uit u aan te melden. Het congres wordt gehouden in de Stadsgehoorzaal, in ons eigen Leiden. Op het congres zult u de unieke kans krijgen om met de rest van de notariële studenten in Nederland kennis te maken met verschillende notariskantoren.

Het thema luidt dit jaar: ‘’Het notariële tuchtrecht: (de)motiverend?‘’. Verschillende facetten van het notariële tuchtrecht zullen deze dag de revue passeren. De dag zal bestaan uit een ontbijt, plenair gedeelte met verschillende sprekers, een recruitmentlunch, een middag vol workshops, een recruitmentborrel, een diner en de dag zal eindigen met een spetterend feest. Het belooft dus een zeer interessante dag te worden. Bij het aanmelden voor deze dag kan een voorkeur worden uitgesproken voor kantoren bij wie u een workshop of lunch wil volgen.

U kunt zich aanmelden via de website van het Landelijk Notarieel Studenten Congres: www.lnsc.nl. Deelname aan het programma kost €20,00. Deelname aan het programma exclusief het feest kost €17,50.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent het Landelijk Notarieel Studentencongres? U kunt hen naast de website ook volgen op FacebookLinkedIn en Instagram.

Wij hopen u in groten getale te mogen ontvangen op het Landelijk Notarieel Studenten Congres te Leiden.