Recruitmentdiner

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Organisator
Carrièrecommissie
Datum en tijd
24 jun. 2021 19:00 - 23:00
Locatie
Restaurant Bleyenberg, Grote Markt 10, 2511 BG ‘s-Gravenhage

Recruitmentdiner

Waarde leden,

 

Op donderdag 24 juni 2021 staat het jaarlijkse Recruitmentdiner van de BNSL op de planning. De Carrièrecommissie heeft zich de afgelopen maanden hard ingezet om te kijken naar de mogelijkheden om dit evenement fysiek doorgang te laten vinden. Met het oog op de huidige maatregelen hebben wij onder voorbehoud het volgende voor jullie op de planning staan!

Het Recruitmentdiner zal, mits de maatregelen dit toelaten, gehouden worden in de Martinuszaal van Restaurant Bleyenberg, Grote Markt 10, 2511 BG ‘s-Gravenhage. Deze ruimte is geschikt om grotere groepen te huisvesten met tevens waarborging van voldoende afstand. 
Het diner zal om 19:00 aanvangen met een inloop, waarna om 19:30 de eerste gang wordt geserveerd. Het evenement zal tot ongeveer 23:00 duren. 

Gedurende deze tijd zullen jullie middels vier gangen op een laagdrempelige wijze in contact komen met verscheidene kantoorgenoten. Onder voorbehoud zullen Axent Notarissen, Dentons, Dirkzwager, Stibbe, TeekensKarstens, VBC Notarissen en Zuidbroek aanwezig zijn. Houd u er rekening mee dat deze samenstelling nog kan wijzigen, wegens het te voeren beleid binnen kantoor. 

 

Verdere informatie over het evenement volgt te zijner tijd. Hierbij houden wij de geldende maatregelen nauwlettend in de gaten. De Carrièrecommissie hoopt u in ieder geval te mogen verwelkomen bij restaurant Bleyenberg op 24 juni!

 

Gedurende uw aanmelding kunt u uw voorkeur opgeven voor een menu-optie voor drie van de vier gangen. Naderhand kunt u uw keuze niet meer wijzigen, houdt hier rekening mee. Tevens kunt u bij de opmerkingen uw voorkeur qua kantoren en eventuele allergieën en dieetwensen opgeven.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien