Ledendag

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
1 jul. 2021 19:20:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Ledendagcommissie
Datum en tijd
5 jul. 2021 09:30 - 21:00

Ledendag

Op maandag 5 juli 2021 is het zo ver: dan vindt de jaarlijkse Ledendag plaats die wordt georganiseerd door de Ledendagcommissie.
Naar de huidige maatregelen kan deze dag fysiek worden georganiseerd. De dag zal om 09:30 aanvangen met een symposium. Het symposium staat in het teken van ‘De herziening van de Legitieme Portie’.  We zullen in gesprek gaan met voor en tegenstanders van de legitieme portie. Ook is er ruimte voor discussie! Na het symposium is er een lunch, waarna de middagactiveit van start gaat. Traditiegetrouw blijft het middagprogramma nog even geheim. De dag wordt afgesloten met een borrel waar Verhees Notarissen aanwezig zal zijn en zullen wij uitgebreid met elkaar gaan dineren. Aanmelden kan tot en met 1 juli 2021 via de website. Eigen bijdrage voor deze activiteit bedraagt €10,-.

Indien de maatregelen een fysieke Ledendag niet toelaten zal de dag ofwel online ofwel in hybride vorm plaatsvinden. Ook zal de dag korter duren. Meer informatie hierover volgt nog, dus houdt al onze kanalen goed in de gaten.

De Ledendag belooft een groot feest te worden, een knallende afsluiter van het jaar. Meld u dus snel aan!

Tot dan!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien