Ledendag

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Ledendagcommissie
Datum en tijd
5 jul. 2021 09:30 - 21:00

Op maandag 5 juli 2021 is het zo ver: dan vindt de jaarlijkse Ledendag plaats die wordt georganiseerd door de Ledendagcommissie.
Naar de huidige maatregelen kan deze dag fysiek worden georganiseerd. De dag zal om 09:30 aanvangen met een symposium op het Kamerling Onnes Gebouw. Het symposium staat in het teken van ‘De herziening van de Legitieme Portie’. We zullen in gesprek gaan met voor- en tegenstanders van de afschaffing legitieme portie. Na het ochtendprogramma zullen wij ons verplaatsen naar het strand om op een memorabele wijze het jaar af te sluiten. U zult met de bus worden gebracht en weer worden opgehaald. Traditiegetrouw blijft het middagprogramma nog even geheim. De middag wordt afgesloten met een borrel in een beachclub waar Verhees Notarissen aanwezig zal zijn. Afsluitend zullen wij met elkaar genieten van een heerlijk diner op het strand!

Aanmelden kan tot en met 1 juli 2021 via de website. Eigen bijdrage voor deze activiteit bedraagt €10,-.

Indien de maatregelen een fysieke Ledendag niet toelaten zal de dag ofwel online ofwel in hybride vorm plaatsvinden. Ook zal de dag korter duren. Meer informatie hierover volgt nog, dus houdt al onze kanalen goed in de gaten.

De Ledendag belooft zoals altijd een groot feest te worden, een knallende afsluiter van het jaar. Meld u dus snel aan!

Wilt u uw dieetwensen en/of allegieën doorgeven tijdens uw aanmelding?

Tot dan!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien