LNSC

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2019-2020
Datum
5 mrt. 2020
Locatie
Het Forum

LNSC

Waarde leden,

 

De 55e editie van het Landelijk Notarieel Studenten Congres vindt plaats op donderdag 5 maart 2020. De congreslocatie van LNSC 2020 is het Forum te Groningen. 

De dag begint met een gezamenlijk ontbijt. Vervolgens wordt het congres officieel afgetrapt met het plenaire gedeelte, onder leiding van de dagvoorzitter prof. dr. mr. Leon Verstappen. Het thema van de dag is Vastgoed en Duurzaamheid. Een aantal sprekers zullen over dit onderwerp komen vertellen. Na het plenair gedeelte vindt een recruitmentlunch plaats.Tijdens de lunch kunt u op laagdrempelige wijze contact leggen met de medewerkers van de deelnemende kantoren om zo een beter beeld te krijgen van het kantoor. Na het nuttigen van de lunch worden workshops gehouden. U kunt bij uw aanmelding uw voorkeur uitspreken bij welk kantoor u een workshop of lunch wilt volgen. Na de workshops gaan we met alle kantoren borrelen met een prachtig uitzicht over de stad. We sluiten de dag af met een diner en natuurlijk het feest. 


U kunt zich aanmelden op de website van het Landelijk Notarieel Studenten Congres: www.lnsc.nl. Deelname aan het dagprogramma kost €15,00. Deelname aan het dag- en avondprogramma kost €20,00. De deelname aan het dag- en avondprogramma wordt aanbevolen. Indien u ook deelneemt aan het avondprogramma, dan wordt u per bus naar Leiden CS gebracht. 

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent het Landelijk Notarieel Studenten Congres? U kunt hen naast de website ook volgen op Facebook en Instagram.

 

Tot dan!