Kantoorbezoek Dirkzwager

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Organisator
Bestuur 2018-2019
Datum
17 jun. 2019
Locatie
Dirkzwager

Kantoorbezoek Dirkzwager

Waarde leden,

 

Op maandag 17 juni a.s. zullen wij afreizen naar Dirkzwager, gevestigd te Arnhem, om het kantoor beter te leren kennen.

 

Dirkzwager is de grootste juridische en fiscale dienstverlener buiten de Randstad en stonden in 2018 in de top 15 van grootste kantoren in de top 4 'Most Attractive Empoyers 2017' en op plek 4 van de populairste advocatenkantoren onder studenten. Dirkzwager stond eind 2018 ook op een fantastische 1e plaats in categorie advocatuur en notariaat in MT1000, een ranglijst van de beste financiële, professionele en digitale dienstverleners van Nederland. 

Hun cultuur is doelgericht en serieus maar zeker niet saai of formeel. Hierdoor kunnen ze jonge ambitieuze mensen aantrekken, hun opgebouwde kennis in huis houden en deze optimaal inzetten voor de cliënt. Dat maakt het verschil.

Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat ze doen. Het is verankerd in hun DNA. Zo geven ze juridische dienstverlening een andere dimensie. Niet juridisch navelstaren, maar netwerken en uitwisselen. Hierdoor tillen we hun toegevoegde waarde naar een hoger niveau. Daar hebben de cliënten voordeel van. Ze zijn innovatief, gedreven en toekomstgericht.

 

Wil je meer weten over Dirkzwager, neem dan een kijkje op hun kantoorprofiel op onze website of op hun website.

Verdere reisinformatie zal nog volgen.

Indien er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, zullen ouderejaars studenten voorrang krijgen.

 

 

Tot dan!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien