LNSC

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur 2018-2019
Datum
14 mrt. 2019
Locatie
Concertgebouw De Vereeniging te Nijmegen

LNSC

Waarde leden,

 

De 54e editie van het Landelijk Notarieel Studenten Congres vindt plaats op donderdag 14 maart aanstaande. Het congres wordt gehouden in Concertgebouw De Vereeniging te Nijmegen. Namens het bestuur der Stichting Landelijk Notarieel Studenten Congres 2018-2019 nodig ik u van harte uit u aan te melden. 


Het thema luidt dit jaar: 'familie en bedrijf'. Verschillende facetten van het familiebedrijf zullen deze dag de revue passeren.

De dag begint met een ontbijt. Vervolgens vindt het plenair gedeelte plaats. De sprekers zullen het thema vanuit verschillende perspectieven belichten. Na het plenair gedeelte vindt een recruitmentlunch plaats. Tijdens de lunch kunt u op laagdrempelige wijze contact leggen met de medewerkers van de deelnemende kantoren om zo een beter beeld te krijgen van het kantoor. Na het nuttigen van de lunch worden workshops gehouden. U kunt bij uw aanmelding uw voorkeur uitspreken bij welk kantoor u een workshop of lunch wilt volgen. Na de workshops vindt een recruitmentborrel plaats. Daarna zullen wij gezamenlijk dineren en tot slot wordt de dag afgesloten met een feest. 

U kunt zich tot donderdag 21 februari aanstaande aanmelden op de website van het Landelijk Notarieel Studenten Congres: www.lnsc.nl. Deelname aan het dagprogramma kost €15,00. Deelname aan het dag- en avondprogramma kost €20,00. Ik kan u deelname aan het dag- en avondprogramma van harte aanbevelen. Indien u ook deelneemt aan het avondprogramma, dan wordt u per bus naar Leiden CS gebracht. 

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent het Landelijk Notarieel Studenten Congres? U kunt hen naast de website ook volgen op Facebook en Instagram.

 

Tot dan!