Kantoorprofiel Meijburg

Meijburg Legal

Ben jij een kandidaat notaris die het detail ziet zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen? Kun je vraagstukken aan elkaar verbinden en overzicht bieden? Zoek je bij onverwachte situaties een creatief, maar betrouwbaar advies? Haal je het beste in jezelf naar boven om je cliënt deskundige service te bieden? Kortom: heb je liefde voor het vak?

 

Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

De geïntegreerde werkwijze van de notariële praktijk van Meijburg Legal met de fiscale adviespraktijk van Meijburg & Co biedt een uitdagende werkomgeving met vele dimensies. Bij Meijburg Legal geloven we dat er voor elk vraagstuk een oplossing is. Met de kennis en ervaring die wij in het huis hebben, zorgen wij ervoor dat die oplossing gevonden wordt. Op die manier kunnen onze cliënten zich richten op waar zij goed in zijn.

 

Aandacht voor jouw individuele ontwikkelingstraject
Natuurlijk verwachten we niet dat je als starter direct ieder vraagstuk zelfstandig kunt behandelen. Daarom word je als beginnend kandidaat notaris begeleid door doorgewinterde professionals. We investeren in je individuele ontwikkelingstraject en daarmee in je toekomst. We bieden onder meer de Beroepsopleiding Notariaat, diverse persoonlijke vaardigheids- en commerciële trainingen en het voor Meijburg Legal kenmerkende hoogstaande vak overleg.

 

Diversiteit en vakbekwaamheid
Bij Meijburg Legal werken veel verschillende mensen. Deze diversiteit geeft onze organisatie een duidelijke eigen identiteit. Al onze mensen staan voor notariële vakbekwaamheid. Daarbij ondersteunen we elkaar door het delen van kennis, ervaring en expertise.
 

Kennishonger en plezier
Door onze gedrevenheid en het plezier in ons vak voelen we ons betrokken bij onze cliënten en bij onze eigen organisatie. Meijburg is een zelfstandige ‘memberfirm’ van het wereldwijde
KPMG-netwerk. We zoeken mensen met honger naar kennis en plezier in notarieel werk.

 

Informatie en contact
Wil jij meer weten over Meijburg Legal? Kijk dan op onze website www.werkenbijmeijburg.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met onze recruiter Bente Bruins via (0)88 909 1202 of bruins.bente@kpmg.com.