Kantoorbezoek Baker McKenzie

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Datum en tijd
15 feb. 2024 15:00 - 18:00
Locatie
Claude Debussylaan 54, 1082 MD Amsterdam

Kantoorbezoek Baker McKenzie

Waarde leden,

Op donderdag 15 februari a.s. zullen wij afreizen naar het Amsterdamse kantoor van Baker McKenzie om daar kennis te maken met hun notariaat.

De dag zal om 15:00 uur op het kantoor beginnen met een inhoudelijk deel en wij zullen rond 17:30 uur de dag afsluiten met een borrel.

Baker McKenzie is één van ‘s werelds grootste en meest toonaangevende kantoren, met 77 kantoren in 47 landen. Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft Baker McKenzie de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur én het notariaat. In Amsterdam werken circa 200 advocaten, fiscalisten en notarissen voor zowel internationale als Nederlandse topcliënten.

Het notariaat bestaat uit de secties Corporate Structures en Real Estate. De sectie Corporate Structures richt zich op de ondernemingsrechtelijke transactie- en adviespraktijk en de sectie Real Estate richt zich op de transactie- en adviespraktijk rondom vastgoed. De leden van beide secties werken nauw samen met andere secties waaronder Banking & Finance, Corporate M&A en Tax en maken deel uit van diverse internationale Baker McKenzie practice groups. Door een hechte internationale samenwerking met de andere 76 Baker McKenzie-kantoren in de rest van de wereld, worden op ongeëvenaarde wijze zowel grensoverschrijdende als puur lokale transacties begeleid.

Nieuwsgierig? Neem eem kijkje op hun website: https://www.bakermckenzie.com/en/

Aanmelden kan tot en met 12 februari a.s. 

Wij hopen u in groten getale te mogen ontvangen!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien