BNSL-Foodtour: Almanak- Ledenbladuitreiking

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Almanakcommissie
Datum
16 jun. 2021
Locatie
Leiden

BNSL-Foodtour: Almanak- Ledenbladuitreiking

Waarde leden,

 

Het is dan eindelijk zover: de 30e editie van de traditiegetrouwe groene almanak ligt bijna in uw handen. De Almanakcommissie is sinds het begin van het collegejaar druk bezig geweest om een prachtig exemplaar voor u te creëren en kan niet langer wachten om de almanak aan u uit te mogen reiken. Omdat het om de Lustrum Almanak gaat willen wij dit op een feestelijke manier presenteren.

Ook heeft de Ledenbladcommissie het afgelopen jaar hard gewerkt om drie mooie Ledenbladen voor u te vervaardigen. Vanwege het coronavirus hebben wij u deze nog niet fysiek kunnen uitreiken. Vandaar zullen de Almanak- en de Ledenbladcommissie de handen ineenslaan en tezamen aan u de Lustrumalmanak en de derde editie van de Leidsche Noot uitreiken. Dit doen wij op een speciale manier.

Wij hebben voor u een BNSL-foodtour georganiseerd. Tijdens deze foodtour kunt u in groepjes langs verschillende plekjes in Leiden gaan om een hapje of drankje te nuttigen. En kunt u natuurlijk langs de Almanak- en Ledenbladcommissie gaan om een Almanak en Ledenblad op te halen.

Op woensdag 16 juni a.s. zal het evenement plaatsvinden. Maximaal zes leden kunnen tegelijkertijd een tijdslot reserveren om de Almanak en het Ledenblad op te halen en daarnaast is er tijd om even bij te kletsen. Ieder tijdslot duurt twintig minuten, waarna er wordt doorgewisseld en de groepjes aan de food tour kunnen beginnen.

 

Een tijdslot reserveren kan via de volgende website:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-kopie-van-almanak-x-ledenblad-ophaalmoment-en-foodtour-157479620785

 Via Eventbrite kunt u uw plekje reserveren voor het ophaalmoment en de aansluitende foodtour. We willen u vragen op het tijdstip waarop u aanmeld in het van der werf park aanwezig te zijn.


Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op woensdag 16 juni a.s. de Almanak en het Ledenblad in ontvangst te nemen, maar wilt u deze wel graag ontvangen? Dan kunt u een mail sturen naar: info@bnsl.nl waarna wij contact met u zullen opnemen. 

 

Tot dan!