Maandelijkse borrel

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2023-2024
Datum en tijd
5 jun. 2024 17:00 - 22:00
Locatie
Café l'Espérance

Maandelijkse borrel

Waarde leden,

Op woensdag 5 juni a.s. zal de maandelijkse borrel plaatsvinden! 

Bij de juniborrel zal het kantoor Bird & Bird aanwezig zijn om met ons het glas te heffen.

In Den Haag en Amsterdam staat een Bird & Bird team van ruim 80 tweetalige advocaten, belastingdeskundigen en notarissen voor u klaar. Gericht op de strategische uitdagingen die uw branche met zich meebrengt, werken ze samen met hun internationale teams met 1.400 collega's in 22 landen om u zowel binnenlands als grensoverschrijdend advies te geven, vooral in technologiegedreven en gereguleerde sectoren. Bird & Bird kunt u helpen uw bedrijf vooruit te helpen, met advies dat het volledige scala aan juridische diensten omvat.

Bent u geïnteresseerd geraakt in Bird & Bird? Neem een kijkje op hun website: https://www.twobirds.com/en/reach/western-europe/netherlands

De juniborrel staat beter bekend als de bestuursbekendmakingsborrel. Het 63ste bestuur der BNSL staat te popelen om het 64ste kandidaatsbestuur der BNSL aan u te presenteren! 

Tevens wordt op deze borrel de derde editie van de Leidsche Noot uitgereikt. De Ledenbladcommissie is druk bezig geweest een prachtige laatste editie te maken van de Leidsche Noot van dit verenigingsjaar en ze kunnen niet wachten om het eindresultaat met u te delen! 

U bent allen wederom van harte welkom vanaf 17:00 uur in Café l'Espérance

Wij hopen u in groten getale te mogen verwelkomen!