Maandelijkse borrel

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2022-2023
Datum en tijd
5 apr. 2023 17:00 - 22:00
Locatie
Café l'Espérance

Maandelijkse borrel

Waarde leden,

Op woensdag 5 april a.s. zal alweer de maandelijkse borrel van de BNSL plaatsvinden bij Café l’Espérance! Wij hopen u daar allen te mogen ontvangen. Caminada Notarissen zal ons deze avond vergezellen.

Caminada Notarissen is als onderdeel van het brede netwerk van ‘Netwerk Notarissen’ een relatief klein kantoor met een groot bereik. Dit kantoor, gevestigd in een prachtig pand in Rijswijk, beschikt over alle benodigde kennis op alle drie de notariële praktijkgebieden. Samen met een enthousiast, hoogopgeleid team staan zij klaar voor hun cliënten, zowel als het gaat om gebruikelijke notariële akten alsook bij het opmaken van of adviseren bij zeer gespecialiseerde akten. Daarbij kunt u denken aan grote vastgoedtransacties, reorganisatie van bedrijfsstructuren, het oprichten van B.V.'s, coöperaties, bedrijfsopvolging, estate planning en het afwikkelen van complexe nalatenschappen.

Zou u graag onder het genot van een drankje op de maandelijkse borrel dit kantoor beter willen leren kennen of gezellig willen bijkletsen met uw medestudenten? Kom dan vooral langs woensdag 5 april a.s.!