GECANCELED: Kantoorbezoek Allen & Overy

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Datum en tijd
7 mrt. 2023 14:00 - 19:00
Locatie
Apollolaan 15, 1077 AB Amsterdam

GECANCELED: Kantoorbezoek Allen & Overy

UPDATE: onze sponsor Allen & Overy heeft te kennen gegeven dat het kantoorbezoek van dinsdag 7 maart a.s. door omstandigheden geen doorgang kan vinden. 

Waarde leden,

Dinsdag 7 maart a.s. zullen wij met de BNSL afreizen naar het kantoor van Allen & Overy in Amsterdam. Allen & Overy is een internationaal advocatenkantoor dat stevig is geworteld in de Nederlandse markt. Het kantoor biedt hoogstaande juridische dienstverlening aan (beursgenoteerde) en grote niet-beursgenoteerde ondernemingen, financiële instellingen, overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties. Het Amsterdamse kantoor maakt integraal deel uit van een breed internationaal netwerk. Kenmerkend aan het kantoor is de no-nonsense cultuur.

Allen Overy kent de praktijkgroepen Corporate, Projects & Real Estate en Banking International Capital Markets. Dit kantoor is dus van alle markten thuis en dit is daarmee bij uitstek een kantoor waar u zich als jonge jurist breed kunt oriënteren. Dit kantoor biedt haar medewerkers een wereldwijd speelveld met collega’s, cliënten en uitdagingen die u inspireren het beste uit uzelf te halen en te groeien.

Uniek aan dit kantoor is de speciale praktijkgroep ICM; deze afdeling adviseert zowel fondsmanagers over de structurering, implementatie en herstructurering van Nederlandse en internationale structuren alsook institutionele investeerders over de juridische en fiscale aspecten van investeringen in Nederlandse en buitenlandse fondsen met diverse asset classes.

Wij zullen deze dag deelnemen aan een case en een workshop op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De dag zal worden afgesloten met een borrel en diner op een externe locatie.

Heeft u interesse in Allen & Overy en haar medewerkers? Meld u dan gauw aan!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien