Carrièredag

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Organisator
Carrièrecommissie
Datum en tijd
6 mei 2021 14:00 - 17:00
Locatie
Online

Carrièredag

Waarde leden,

 

Op donderdag 6 mei 2021 is het eindelijk zover! De jaarlijkse Carrièredag van de BNSL zal van 14:00-17:00 plaatsvinden via het online platform Teams.

 

Ondanks de Covid-19 maatregelen heeft de Carrièrecommissie voor u een veelbelovend programma in elkaar gezet. Deze dag, die als thema draagt "Hoe straks verder? De toekomst begint nu!", zal u de benodigde handvatten aanreiken om hoopvol naar uw loopbaan te doen kijken en bovenal een eigen plan te creëren. 

Gedurende deze dag zullen er drie sprekers aan het woord komen, die allen op hun eigen manier iets bijdragen aan uw toekomstperspectief. Zo zal FBN Juristen ons een kijkje geven in hun notariële kennisbank, die niet alleen later maar ook nu ontzettend handig kan zijn voor het oplossen van een casus of het schrijven van een stuk. Verder zal Bird&Bird ons verblijden met een sollicitatietraining. Als een van de grote kantoren weet Bird&Bird als geen ander de do's and dont's van een sollicitatieprocedure en staan zij klaar om deze tips met ons te delen. Om jullie een betere kijk op mogelijke loopbaanperspectieven te bieden, zal tevens Saskia Laseur bij ons aanschuiven voor een collegetour. Saskia is naast managing partner bij Van Doorne ook drie jaar lid geweest van het landelijke KNB-bestuur en was actief betrokken bij de herziening van de notariële beroepsopleiding. Tijdens de collegetour krijgt u de mogelijkheid om Saskia alles te vragen over haar loopbaan en carrièrekeuzes. Indien u al vragen heeft, kunt u deze versturen naar bnsl.carrière@gmail.com. Deze zullen dan tijdens de collegetour worden behandeld!

 

Met al deze unieke sprekers belooft het een inspirerende dag te worden. Tot slot heeft de Carrièrecommissie voor de eerste 35 deelnemers een goodiebag verzorgt met daarin enkele leuke kantoorgoodies. Meld u dus snel aan! Graag uw e-mailadres van de universiteit noemen zodat u in Teams toegevoegd kan worden.

Aansluitend aan de Carrièredag zal de meiborrel plaatsvinden. Let op, hier moet u zich apart voor inschrijven.

 

Tot dan!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien