Speeddaten

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
3 mrt. 2021 12:00:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Organisator
Carrièrecommissie
Datum en tijd
9 mrt. 2021 13:00 - 15:30
Locatie
Online

Speeddaten

Waarde leden,

 

Op dinsdag 9 maart 2021 is het zover: het jaarlijkse Speeddate-event van de BNSL! 

Tijdens dit evenement zullen jullie In kleine groepjes kennis maken met verschillende kantoren, gedurende verschillende rondes. Het evenement vangt aan om 13:00 en zal eindigen rond 15:30. Gezien de huidige Covid-19 maatregelen wordt het Speeddaten gehouden middels de online applicatie Teams. De aanwezige kantoren dit jaar zijn de volgende:

Allen & Overy, Baker&McKenzie, Bird & Bird, Buren, Houthoff, Loyens & Loeff, NautaDutilh en Netwerk Notarissen.

Zij staan allen vol enthousiasme klaar om jullie beter te leren kennen en om alle vragen te beantwoorden. Of het nu aankomt op het zoeken van een stage, een gezellig praatje met een kantoorgenoot of om een betere beeldvorming van een kantoor; tijdens het Speeddaten is het allemaal mogelijk!

 

Voor het compleet maken van uw aanmelding verzoek ik om uw universitaire-mailadres aan ons door te geven en tevens in de opmerking uw top drie kantoren door te geven. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw selectie.

 

Tot slot heeft de Carrièrecommissie nog een kleine verrassing voor u, verdere informatie hierover volgt te zijner tijd.

 

Let op: door u in te schrijven voor het Ledenweekend bent u verplicht aanwezig te zijn bij het Speeddate-evenement indien u zich in uw derde studiejaar of hoger bevindt. Eventuele annulering van het weekend doet hier niet aan af. Indien u zich in het tweede studiejaar bevindt, bent u van harte welkom om vrijwillig deel te nemen aan het Speeddaten.

 

Tot 9 maart!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien