Nieuws

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2019


Waarde leden,  


De zomer van 2019 is inmiddels in volle gang. Hopelijk bent u al een beetje tot rust gekomen en kunt u in september weer fris en fruitig beginnen aan een nieuw college- en verenigingsjaar.  


In deze nieuwsbrief vraag ik uw aandacht voor de volgende punten:  


De EL CID borrel

In verband met de EL CID-week van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus 2019, zal de aankomende borrel niet op de eerste woensdag van de maand, maar op dinsdag 13 augustus 2019 plaatsvinden. Omdat deze borrel in het teken van de EL Cid staat, staat de borrel ook open voor toekomstige studenten Notarieel recht.  Vanaf 17:00 uur staat de borrel klaar in het vertrouwde Café l’Espérance. Kom gezellig langs om een praatje te maken met de toekomstige eerstejaarsstudenten of om bij te kletsen met andere broeders en zusters. Borrelen is in augustus weer op rekening van de BNSL! 


Commissies 2019-2020

De commissies voor het verenigingsjaar 2019-2020 zijn inmiddels gevormd. Zoals u ziet hebben wij dit jaar in verband met het aankomende lustrum tevens een Lustrumcommissie gevormd. Het h.t. en f.t. bestuur feliciteren de volgende leden met hun benoeming:  


XII Lustrumcommissie

Boy van Gennip (Praeses)

Rick Weijers (Ab-actis)

Roxanne Mulder (Quaestor) 

Lenina Broers (Assessor I)

Liselotte Dijkgraaf (Assessor II) 


Ledenbladcommissie

Annelène Achten (Praeses)

Iman Boukhedmi 

Thijs Hurrelbrinck

Alexandra de Jong  


Reiscommissie

Gabriela Wiersma (Praeses)

Job Giessen 

Rachèl Gijsen 

Floor Schelvis 


Almanakcommissie 

Alex van der Weele (Praeses)

Nora Gelpke

Annelot Kaspers

Leonie de Ridder 


Carrièrecommissie

Danique Westerbeek (Praeses)

Annemarie van Schaik

Maud Steffen

Carmen Vonk 

Thijs de Vries 


Opzeggen lidmaatschap 

Op grond van artikel 17 van de statuten van de BNSL eindigt het verenigingsjaar op 31 oktober. Indien u per 1 november geen lid meer wilt zijn, dient u tijdig uw lidmaatschap op te zeggen. U dient hiervoor de wettelijke opzegtermijn van 4 weken in acht te nemen. Gelet op de opzegtermijn kan opzeggen tot en met woensdag 2 oktober 2019. Let op: dit is een strikte deadline. 

Opzeggen kan door een e-mail te sturen naar info@bnsl.nl. Na bevestiging van uw e-mail bent u per 1 november 2019 geen lid meer van de BNSL. 

NB: indien u in het collegejaar 2018-2019 afgestudeerd bent in de Notariële opleiding, bent u automatisch geen lid meer per 1 november 2019. U hoeft dan dus niet ook nog te mailen om uzelf uit te laten schrijven. Dit gaat enkel om leden die afgestudeerd zijn, bent u gestopt met de studie dan moet u uzelf wel via een e-mail uitschrijven.  


Afstudeerders

In de maand mei en juni zijn Mevrouw C.C.M. van Oorschot, Mevrouw S.R. den Boer en Mevrouw B.M.W. Theelen afgestudeerd in de Notariële opleiding. Wij feliciteren deze leden van harte met het behalen van hun bul.  Bestuursfoto van de maand  

Bestuursfoto van de Maand - Augustus