Nieuws

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2019


Agendapunten

Maandelijkse borrel 

Dinsdag 4 december

 

Eerstejaarsactiviteit
Dinsdag 10 december 

 

Klik op het evenement voor meer informatie en meld je aan!

 

 

Waarde leden van de BNSL,

De pepernoten liggen weer in de supermarkt en langzamerhand zet iedereen zijn eigen kerstboom op. De avonden worden langer en bij een wandeling door Leiden worden de grachten verlicht door de prachtige kerstverlichting. Kortom: het wordt december. De maand december is altijd erg druk, maar ook deze maand heeft de BNSL weer een aantal mooie evenementen op het programma staan. 

 

Overzicht van november 2019
In november hebben er weer genoeg activiteiten plaatsgevonden. Zo hebben we de maandelijkse borrel gehad bij onze stamkroeg Café l'Espérance, hebben we kennisgemaakt met Houthoff, heeft Meijburg Legal een kroegcollege georganiseerd, gingen we op bezoek bij Loyens & Loeff in Rotterdam en hebben we gefeest in Nijmegen op het LNSF. Ook is de reisbestemming bekend gemaakt: de BNSL zal van 22 tot en met 29 januari 2020 afreizen naar Washington D.C. voor een studiereis. De reiscommissie is druk in de weer om een prachtig programma samen te stellen. Kortom, november was een drukke maand voor de BNSL!

 


IMG_3942.JPG
IMG_4052.JPG
IMG_4205.JPG
IMG_4278.JPG
IMG_4071.JPGKlik op de foto om de rest van het album te bekijken op de website


In deze nieuwsbrief vraag ik uw aandacht voor de volgende punten:

Maandelijkse borrel
Op woensdag 4 december a.s. vindt de maandelijkse borrel plaats vanaf 17:00 uur in Café l'Espérance. De decemberborrel zal een themaborrel zijn. Het thema van dit jaar is geworden: "Jeugdhelden. Van Smurf tot Nijn, wie wilde jij vroeger zijn?” Laat alle BNSL'ers op de borrel zien wie u vroeger wilde worden! Het bestuur en het commissariaat hebben hun verkleedkleren al klaarliggen en zullen bovendien aan de best geklede man en vrouw een prijs uitreiken. 
Tevens zal tijdens deze borrel ook de eerste editie van de Leidsche Noot worden uitgereikt door de Ledenbladcommissie. De Ledenbladcommissie is sinds het begin van het collegejaar druk bezig geweest om een mooie editie te maken en kan niet wachten om het eindresultaat met u te mogen delen.
Kortom: genoeg redenen om naar de maandelijkse borrel te komen!


Eerstejaarsactiviteit 
Op dinsdagavond 10 december a.s. zullen wij afreizen naar Leiderdorp om te gaan bowlen met onze eerstejaars leden. Heeft u zin om mee te gaan en wilt u de BNSL en uw studiegenoten wat beter leren kennen? Leg de studieboeken dan even aan de kant, pak de bowlingbal uit de kast en laat zien wat u in huis hebt! Na het bowlen zullen we de avond afsluiten met een borrel. Het adres is Franky's Bowling, Winkelhof 1, 2353 EH te Leiderdorp. De eigen bijdrage zal €5.- zijn. Verdere reisinformatie zal volgen. Wij hopen u in groten getale te mogen ontvangen!

LNSC
Vanaf maandag 9 december a.s. kunt u zich weer aanmelden voor het jaarlijkse Landelijk Notarieel Studenten Congres. Het Congres zal plaatsvinden op donderdag 5 maart 2020 in Groningen. Het onderwerp luidt: "Vastgoed en Duurzaamheid". In de ochtend zal een plenair gedeelte omtrent dit onderwerp plaatsvinden. Na een gezamenlijke lunch zullen enkele workshops worden gehouden door de deelnemende kantoren. Na deze workshops zal een borrel en diner worden gehouden en de dag zal worden afgesloten met een feest. Wij hopen op 5 maart in groten getale naar Groningen af te mogen reizen, dus meld u aan! 
 

Afstudeerders

In de maand oktober is Mevrouw L. van der Lijn afgestudeerd aan de notariële opleiding. Wij feliciteren dit lid van harte met het behalen van haar bul. 

Bestuursfoto van de maand


IMG_4273.JPG