Nieuws

NIEUWSBRIEF JANUARI 2020Agendapunten

Tentamentraining Erfrecht Kooijman Autar Notarissen
Vrijdag 3 januari 

Oliebollenborrel 

Woensdag 8 januari

Stibbe Talks 
Woensdag 15 januari


Studiereis Washington D.C. 
Woensdag 22 januari - woensdag 29 januari 

Klik op het evenement voor meer informatie en meld je aan!

Waarde leden van de BNSL,

De laatste dagen van 2019 zijn aangebroken en kerst staat voor de deur. Het wordt januari. In januari worden tentamens gemaakt en zal de BNSL op studiereis gaan naar het koude Washington D.C. Wij hopen u ondanks de tentamendrukte op een van onze activiteiten van januari te mogen verwelkomen en namens het 59e bestuur wil ik u prettige feestdagen wensen. 

Overzicht van december 2019
De BNSL kijkt terug op een mooie decembermaand. Op onze maandelijkse borrel, deze keer een themaborrel, kwam Sinterklaas met zijn pieten langs en las aan het bestuur en de leden een gedicht voor. Tevens is de BNSL eind november op bezoek geweest bij de Brauw Blackstone Westbroek voor de Notarial Day en is voor de eerste keer het Recruitmentdiner georganiseerd door de Carrièrecommissie. Dit was een groot succes.  

DSC_0005.JPG
IMG_4392.JPG
IMG_4551.JPG

Klik op de foto om de rest van het album te bekijken op de website!

 

In deze nieuwsbrief vraag ik uw aandacht voor de volgende punten:

Tentamentraining Erfrecht 
Op vrijdag 3 januari 2020 zullen we met een aantal derdejaarsstudenten afreizen naar Rotterdam om een tentamentraining Erfrecht te volgen bij Kooijman Autar Notarissen. Het programma zal starten om 12:00 uur en zal duren tot ongeveer 17:00 uur. Dit zal een uitstekende gelegenheid zijn om het kantoor beter te leren kennen. Aanmelden kan tot en met 27 december 2019. 

Oliebollenborrel 
Op woensdag 8 januari 2020 zal vanaf 17:00 uur de maandelijkse borrel plaatsvinden in Café l’Espérance. Traditiegetrouw zullen er oliebollen voor u klaarliggen en kunt u elkaar onder het genot van een drankje een gelukkig nieuwjaar wensen.

Stibbe Talks
Op woensdag 15 januari 2020 zullen we afreizen naar Amsterdam om Stibbe Talks bij te wonen. In deze editie zullen twee leden van het Concertgebouworkest, slagwerkers Bence Major (orkestlid sinds 2014) en Alberto Rodríguez Rodríguez (deel van de Academie 2019-2020, een talentontwikkelingsproject van het Concertgebouworkest), u meenemen in wat het betekent om deel te zijn van een team, waarin eenieder een fundamentele bijdrage levert aan hún eindproduct. Zij zullen ingaan op het belang van samenwerking, aanpassingsvermogen en luisteren naar elkaar, om zo de beste performance neer te zetten. Het programma begint om 15:00 uur met speeddates met junior-medewerkers van diverse praktijkgroepen. De middag wordt afgesloten met een borrel tot ongeveer 18:30 uur.

Studiereis 
Van woensdag 22 januari tot en met woensdag 29 januari 2020 zal de BNSL op de jaarlijkse studiereis gaan. Dit jaar zullen wij het koude Washington D.C. bezoeken. De organisatie van deze reis ligt zoals elk jaar bij onze Reiscommissie. De Reiscommissie heeft voor de reisdeelnemers haar uiterste best gedaan om er een onvergetelijke reis van te maken! Ik wil u erop wijzen dat het bestuur tijdens het verblijf in Washington D.C. beperkt bereikbaar zal zijn.


LNSC
Vanaf maandag 9 december kunt u zich weer aanmelden voor het jaarlijkse Landelijk Notarieel Studenten Congres. Het Congres zal plaatsvinden op donderdag 5 maart 2020 in Groningen. Het onderwerp luidt: "Vastgoed en Duurzaamheid". In de ochtend zal een plenair gedeelte omtrent dit onderwerp plaatsvinden. Na een gezamenlijke lunch zullen enkele workshops worden gehouden door de deelnemende kantoren. Na deze workshops zal een borrel en diner worden gehouden en de dag zal worden afgesloten met een feest. Wij hopen op 5 maart in groten getale naar Groningen af te mogen reizen, dus meld u aan! 

 

 

Afstudeerders

In de maand november zijn mevrouw I. El Kadi en mevrouw N. Vermeer afgestudeerd aan de notariële opleiding. Wij feliciteren deze leden van harte met het behalen van hun bul. 

 

Bestuursfoto van de maand


IMG_4385.JPG