Nieuws

NIEUWSBRIEF JUNI 2018

Waarde leden van de BNSL,

 

De afgelopen dagen was het volop zomer en heeft u de hitte moeten trotseren. Ik hoop dat u tussen het studeren door nog tijd heeft gehad om van het lekkere weer te genieten. Voor de maand juni staan er weer een aantal leuke activiteiten op het programma. In deze nieuwsbrief vraag ik uw aandacht voor de volgende punten:

 

De maandelijkse borrel

Op woensdag 6 juni 2018 komen we weer gezellig bijeen voor de maandelijkse borrel. Vanaf 17:00 uur bent u van harte welkom bij Café L’Espérance. (Deze borrel is de laatste afgekochte BNSL-borrel van dit collegejaar. De borrel van juli is dus op eigen kosten.) Op de borrel is het kantoor Baker McKenzie aanwezig. Verder zal het kandidaatsbestuur 2018-2019 bekend worden gemaakt en zal de laatste editie van de Leidsche Noot uitgereikt worden. Kortom; genoeg redenen om te komen borrelen.

 

Ledenblad

Op de maandelijkse borrel zal de laatste editie van de Leidsche Noot voor dit verenigingsjaar worden uitgereikt. Het is wederom een hele mooie editie geworden. Verder wordt de winnaar van het cryptogram bekend gemaakt. Bent u al nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker langs op de borrel om een exemplaar te bemachtigen!

 

Kantoorbezoek Baker McKenzie

Op vrijdag 15 juni 2018 zullen wij een bezoek brengen aan Baker McKenzie in Amsterdam. Baker McKenzie staat bekend om zijn innovatieve, pragmatische en praktische benadering, waarbij cliënten worden geholpen kansen te grijpen, risico’s te beperken en complexe zakelijke, juridische en fiscale vraagstukken op te lossen. Aanmelden voor dit kantoorbezoek kan tot en met 8 juni via de website.

 

Ledendag

Op woensdag 20 juni 2018 zal de jaarlijkse Ledendag plaatsvinden. Het programma bestaat uit een symposium, een lunch, een middagactiviteit, een borrel en een diner. De kosten bedragen slechts €10,- per persoon. U kunt zich tot en met 8 juni 21:00 uur aanmelden voor deze dag via de website.

 

Almanak 2017

Op de meiborrel is de almanak van 2017 uitgereikt. Heeft u toen geen almanak mee kunnen nemen, dan kunt u nog een almanak ophalen bij de bestuurskamer van de BNSL (KOG, kamer A.029). Stuur hiervoor een e-mail naar info@bnsl.nl.

 

Afstudeerders

In de maand april zijn de heer P.G. van den Berg en de heer J. de Vreede afgestudeerd in de Notariële opleiding. Wij feliciteren deze leden van harte met het behalen van hun bul.