Nieuws

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018

Waarde leden van de BNSL,


Het warme zomerweer heeft Leiden bereikt, hopelijk geniet u van de zomer. Als het goed is hoeft u nu even niet te studeren waardoor u tot rust kunt komen en straks vol energie aan het nieuwe studie- en verenigingsjaar kunt beginnen.


In deze nieuwsbrief vraag ik uw aandacht voor de volgende punten:


De EL CID borrel

In verband met de EL CID-week van maandag 13 tot en met vrijdag 17 augustus 2018, zal de aankomende borrel, niet op de eerste woensdag van de maand, maar op dinsdag 14 augustus plaatsvinden. Omdat deze borrel in het teken van EL CID staat, staat de borrel ook open voor toekomstige studenten Notarieel recht.

Vanaf 17:00 uur staat de borrel weer klaar in Café l'Espérance. Kom gezellig langs om een praatje te maken met de toekomstige eerstejaarsstudenten of om bij te kletsen met andere BNSL'ers. Borrelen is in augustus weer op rekening van de BNSL!


Commissies 2018-2019

De commissies voor het verenigingsjaar 2018-2019 zijn inmiddels gevormd. Het h.t. en f.t. bestuur feliciteren de volgende leden met hun benoeming:


LNSG-commissie

Matthijs van Loon (praeses)

Rohini Jadnanansing

Liselotte Dijkgraaf

Leonie de Ridder


Reiscommissie

David Hart (praeses)

Roxanne Mulder

Bastiaan Kollenveld

Carmen Vonk


Ledenbladcommissie

Demi Admiraal (praeses)

Boy van Gennip

Rick Weijers

Evi Steenhuis


Almanakcommissie

Anouk Stevers (praeses)

Annemarie van Schaik

Alex van der Weele

Annelène Achten


Carrièrecommissie

Suradj Doekharan (praeses)

Arie van der Linden

Gabriela Wiersma

Dorien Houkes


Congres 15 jaar Titel Aanneming van Werk

Op 7 september 2018 vindt het congres 15 jaar Titel Aanneming van Werk plaats in Den Haag. Op 1 september 2018 bestaat de titel aanneming van werk 15 jaar. Wat hebben deze vijftien jaar gebracht voor het bouwcontractenrecht? Een groot aantal sprekers, waaronder professor Huijgen, laten hun licht schijnen over deze vraag. Het studententarief voor dit congres bedraag 99,- euro. Voor meer informatie over het congres en de aanmeldingen gaat u naar www.ibr.nl/tavw.


Opzeggen lidmaatschap

Op grond van artikel 17 van de statuten van de BNSL eindigt het verenigingsjaar op 31 oktober. Indien u per 1 november geen lid meer wilt zijn, dient u tijdig uw lidmaatschap op te zeggen. U dient hiervoor de wettelijke opzegtermijn van 4 weken in acht te nemen. Gelet op de opzegtermijn kan opzeggen tot en met woensdag 3 oktober 2018. Let op: dit is een strikte deadline.

Opzeggen kan door een e-mail te sturen naar info@bnsl.nl. Na bevestiging van uw e-mail, bent u per 1 november 2018 geen lid meer van de BNSL.

NB: indien u in het collegejaar 2017-2018 afgestudeerd bent in de Notariële opleiding, bent u automatisch geen lid mer per 1 november 2018. U hoeft dan dus niet ook nog te mailen om uzelf uit te laten schrijven.


Afstudeerders

In de maand juni zijn Mevrouw I. Abarkan, Mevrouw S. J. Cheung en Mevrouw R. E. A. Wols afgestudeerd in de Notariële opleiding. Wij feliciteren deze leden van harte met het behalen van hun bul.


Namens het gehele bestuur van de BNSL een hele fijne zomer gewenst!