Nieuws

Nieuwsbrief juni 2022


logo.pngnb_7.png


Waarde leden van de BNSL,

Het collegejaar is alweer bijna voorbij. De laatste tentamenperiode is aangebroken en over een tijdje loopt de faculteit langzaam leeg. Dit betekent ook dat de komende tijd voor de BNSL rustig zal zijn. Echter zullen er in juni nog enkele evenementen plaatsvinden. Wij hopen u te zien op een van onze evenementen en samen met u dit collegejaar prachtig af te sluiten!


Agendapunten

Ledendag 2022

17 juni

Klik op het evenement om u aan te melden of om meer informatie te lezen!

Overzicht afgelopen maand

We kijken terug op een mei vol met activiteiten. De maand mei werd afgetrapt met de maandelijkse borrel waar traditiegetrouw de donkergroene almanak aan u is uitgereikt. Indien u niet aanwezig was op de borrel en u toch graag een almanak zou ontvangen, kunt u een mail sturen naar info@bnsl.nl. De volgende ochtend vertrok de BNSL naar het hoge noorden om te strijden tegen de zusterverenigingen voor de hockeybeker. Met trots kan ik u mededelen dat het sterrenteam van de BNSL het Landelijk Notarieel Studentenhockeytoernooi heeft gewonnen! 
Later deze maand hebben wij een bezoek gebracht aan het Haagse notariskantoor BarentsKrans. Ook hebben wij verschillende lezingen over diversiteit en inclusie gekregen bij Stibbe Talks. Daarna hebben we met een aantal leden een bezoek gebracht aan het Gerechtshof in Amsterdam om een zitting bij te wonen over een geschil bij een Vereniging van Eigenaren. Ook hebben we samen met alle commissieleden gebowld bij O'Learys in de Westfield Mall of the Netherlands als blijk van waardering voor hun inzet tot nu toe dit verenigingsjaar. Al met al was het tot nu toe een geslaagde maand! 

b18a9d4b-5941-63cb-7df5-26f0920a49d2.jpg
a6993106-5f88-fdac-9bce-6019526f7a99.jpg
1c24bfd7-b78c-3a28-82cf-89cad8f94c7d.jpg

Klik op de foto om de rest van het album te bekijken op de website!

Voor alle onderstaande evenementen geldt dat de uiterste aanmelddatum tevens de uiterste afmelddatum is! 

In deze nieuwsbrief vraag ik uw aandacht voor de volgende evenementen:


Maandelijkse borrel
Tijdens de maandelijkse borrel op woensdag 1 juni a.s. wordt het 62e kandidaatsbestuur der BNSL bekendgemaakt. U bent woensdag vanaf 17:00 uur welkom bij Café L'Espérance. Het kantoor Baker McKenzie zal ook aanwezig zijn tijdens deze borrel. Baker McKenzie is één van 's werelds grootste advocatenkantoren met 77 kantoren in 47 verschillende landen. Tijdens de borrel zal tevens de laatste editie van de Leidsche Noot worden uitgereikt door de Ledenbladcommissie. U hoeft zich niet in te schrijven voor de borrel. Graag tot dan! 

Landelijk Notarieel Studenten Feest

Op vrijdag 10 juni a.s. zal het Landelijk Notarieel Studentenfeest losbarsten in Club NL in Amsterdam. Het thema van het feest is ‘Beroepen’. De BNSL heeft als subthema ‘Sport’ toebedeeld gekregen. Het feest zal aanvangen om 20:00 uur. Een kaartje voor het feest kost €15,-. We zullen samen vanaf Leiden Centraal vertrekken met de trein. Na het feest zal een bus klaar staan om u terug te brengen naar Leiden. Het belooft zoals gewoonlijk een onvergetelijke avond te worden!  Indien u al aangemeld was voor het feest in november is uw aanmelding nog steeds geldig en hoeft u zich niet opnieuw aan te melden voor dit evenement. U kunt zich tot en met 27 mei aanmelden via de website

Ledendag 2022
Op vrijdag 17 juni a.s. vindt de jaarlijkse Ledendag plaats. De Ledendagcommissie is druk bezig met de organisatie ervan. De dag zal om 09:30 uur aanvangen met een symposium op het Kamerlingh Onnes Gebouw. Het symposium staat in het teken van ‘Private Equity’. Verschillende interessante sprekers zullen hun ervaring met en kennis over private equity met ons delen. Na het ochtendprogramma zullen wij genieten van een heerlijke lunch op het Kamerlingh Onnes Gebouw.
Na de lunch zullen wij een gezellige middag met elkaar hebben. De activiteit blijft traditiegetrouw nog even geheim. Het middagprogramma zal worden afgesloten met een borrel. Afsluitend zullen wij met elkaar genieten van een heerlijk driegangendiner bij Aperitivo.
Aanmelden kan tot en met maandag 13 juni a.s. via de website. De eigen bijdrage voor deze activiteit bedraagt € 7,50. De Ledendag belooft zoals altijd een groot feest te worden; een knallende afsluiter van het jaar. Meld u dus snel via de website.

Volg @bnsl.leiden op Instagram!

b2b7a127-947a-977f-48a9-8b16792f4364.png

Neem eens een kijkje op de blogpagina van de BNSL via: https://www.bnsl.nl/blog

Bestuursfoto van de maand

afa2e9e0-20df-3e4f-2589-63dd0267ca4e.jpg

Met notariële groet,

Maud Steffen
Notaria