Nieuws

NIEUWSBRIEF JANUARI 2018


Waarde leden van de BNSL,

Hierbij de nieuwsbrief van januari 2018. Namens het gehele bestuur wil ik u vast het allerbeste wensen voor 2018. Wij hopen u uiteraard ook in het nieuwe jaar in groten getale te zien verschijnen op de georganiseerde activiteiten.

In deze nieuwsbrief vraag ik uw aandacht voor de volgende punten:

 

Oliebollenborrel

Op woensdag 3 januari 2018 zal vanaf 17:00 uur de maandelijkse borrel plaatsvinden in Café L'Espérance. Op deze borrel zullen wij elkaar, onder het genot van oliebollen, een gelukkig nieuwjaar wensen. Wij hopen dat u ondanks de tentamendrukte toch langskomt. Tussen het studeren door is ontspanning immers ook belangrijk!

 

Studiereis

Van dinsdag 23 januari tot en met zondag 28 januari 2018 zal de studiereis plaatsvinden. Wij zullen verblijven in Athene. Dankzij de Reiscommissie staat er een super programma voor de deelnemende leden klaar. Ik wil u erop wijzen dat het bestuur tijdens het verblijf in Athene beperkt bereikbaar zal zijn.

 

Samenstelling Carrièrecommissie

Alle leden hebben de afgelopen maand kunnen solliciteren voor een plek in de Carrièrecommissie. De Carrièrecommissie zal bestaan uit Merel Zegwaard, Ellen Sloet van Oldruitenborgh en Boy van Gennip met als voorzitter de Externe, Marnix Franke. Meer informatie over de carrièredag en het speeddaten zal nog volgen.

 

Afstudeerders

In de maand november zijn Mevrouw S.D.K. Bachasingh, Mevrouw E.L. den Hartigh en Mevrouw E.L.M. Smits (cum laude) afgestudeerd. De BNSL feliciteert deze leden van harte met het behalen van hun bul.