Het laatste nieuws

Vacatures bestuur en commissies

Waarde leden van de BNSL,

De maand april is aangebroken. Gedurende deze maand heeft u de mogelijkheid om te solliciteren voor verschillende functies binnen de vereniging voor het verenigingsjaar 2022-2023. Wij zoeken gemotiveerde leden met een donkergroen BNSL-hart die zich volgend jaar willen inzetten voor onze prachtige vereniging. In oktober zal het 61e bestuur aftreden en zal zij opgevolgd worden door een groep enthousiaste studenten die een jaar lang aan het roer van de vereniging mag staan. 

Wellicht bent u in de afgelopen tijd geïnteresseerd geraakt en heeft u al het een en ander meegekregen over de verschillende functies binnen de BNSL. De bestuursfuncties en de commissies zullen in het kort worden uitgelegd in deze mail. Bij eventuele verdere vragen kunt u altijd contact opnemen met de huidige bestuursleden en commissieleden. 

Procedure bij het solliciteren voor een bestuursfunctie

Wanneer u heeft besloten om te solliciteren voor een plek in het 62e bestuur der BNSL, kunt u solliciteren door een motivatiebrief te sturen naar info@bnsl.nl vóór zondag 1 mei 2022. In deze motivatiebrief probeert u uiteen te zetten waarom u graag een bestuursjaar wilt doen, waarom u geschikt bent voor een bepaalde functie en wat u graag zou willen bereiken aankomend jaar. U kunt voor meerdere bestuursfuncties solliciteren. Het is mogelijk om te solliciteren voor zowel een bestuursfunctie als voor een plek in een van onze commissies. Doet u dit niet vóór zondag 1 mei 2022 dan heeft u niet de mogelijkheid om achteraf alsnog een plek in een commissie te krijgen. Na ontvangst van uw sollicitatie voor een bestuursfunctie zullen wij u begin mei uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Indien u gekozen wordt zult u in juni officieel bekend worden gemaakt aan de leden en begint uw f.t. (futurum tempore) periode. Tot aan de jaarlijkse ALV zult u de vereniging beter leren kennen en zult u worden ingewerkt door het huidige bestuur. Vanaf de jaarlijkse ALV zal u een jaar lang aan het roer van onze prachtige vereniging staan!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen