Kantoorprofiel TK

Zodat u verder kunt.
 
Dat is wat wij bedrijven, instellingen en particulieren beloven. Wij willen vragen op de beste én de meest praktische manier vertalen naar juridische oplossingen. Niet alleen specialistisch advies geven, maar ook dicht bij onze klanten staan en nooit de menselijke maat uit het oog verliezen. Als zij ergens van wakker liggen, dan staan wij op.  
 
TeekensKarstens is best uniek. Specialistisch en niet-hiërarchisch met een frisse kijk op juridische dienstverlening. Cliënten en werknemers waarderen onze betrokkenheid, het snel tot de essentie komen en onze resultaatgerichte aanpak. Met circa 120 professionals adviseren wij op het gebied van ondernemen, vastgoed en familiezaken. Waar we aan hechten zijn professionaliteit, plezier in werk en persoonlijke groei. Met praatjes hebben we weinig, met humor des te meer. We zijn recht door zee en doortastend als het moet. Die werkwijze heeft ons gebracht waar we nu staan. We behoren tot de top advocaten- en notariskantoren van Nederland, met vestigingen in Leiden (notariaat), Amsterdam en Alphen aan den Rijn.

Specialisatie
 
Door onze nauwe samenwerking in gespecialiseerde en geïntegreerde teams, adviseren wij onze klanten snel en doeltreffend. Onze schaalgrootte zetten we dan ook primair in voor juridische specialisatie die wij combineren met branchekennis. Daarbij werken we efficiënt en kostenbewust door concreet, aandachtig en vooruitstrevend te zijn. Ons notariaat is onderdeel van NICO Notarissen, het meest ambitieuze landelijke notariële netwerk op het gebied van klantgerichtheid. Samen delen we kennis en ervaringen en zetten we onze service op een hoog niveau.
 
Werken bij TK
 
Starten bij TK is kiezen voor uitdagend werk, een prima werk-privé balans, fijne collega’s, prettige klanten, ruimte voor eigen initiatief én ontwikkeling binnen je vakgebied.
 
Meer weten
 
Neem voor meer informatie of een kennismaking contact op met Conny van Wetten:

+31 (0)71 535 80 00