Kantoorprofiel LikeLegal

 

Ben jij pas of bijna afgestudeerd en op zoek naar een leuke werkplek waar je aan de slag kunt als kandidaat-notaris?

LikeLegal Werving & Selectie is een bemiddelingsbureau speciaal voor het notariaat. Wij bemiddelen voornamelijk voor de kleine en middelgrote notariskantoren.

Wij doen erg ons best om uit te vinden wat de goede, maar vooral ook leuke notariskantoren zijn en zijn kritisch op de kantoren voor wie wij bemiddelen. Een prettige werkgever is namelijk zo belangrijk.

Wij kunnen jou veel informatie geven over de kantoren in je omgeving. Wij spreken veel kandidaten en werkgevers en zien veel kantoren van binnen. Wij hebben heel veel (achtergrond) informatie (werkwijze, cultuur, sfeer etc) van de verschillende kantoren en kunnen deze informatie weer delen met jou. 

LikeLegal is opgericht door Angeline van Kasteel. Zij is jarenlang kandidaat-notaris geweest. Met dit werving & selectiebureau probeert zij werknemers te helpen aan een fijne/ passende werkplek binnen het notariaat.

Wat wij belangrijk vinden: een goed gesprek en veel persoonlijk contact.

         Wij luisteren goed naar je interesses en waar je ambities liggen.

         Wij gaan discreet met je gegevens om en sturen alleen in overleg, gegevens naar de notariskantoren.

Er zijn geen kosten aan verbonden.

Ben jij bijna of pas afgestudeerd en op zoek naar een baan in het notariaat? Wil jij meer informatie over de kantoren in je omgeving? Je kunt je vrijblijvend bij ons inschrijven via www.likelegal.nl of stuur een mailtje sturen naar Angeline van Kasteel via info@likelegal.nl.