Kantoorprofiel Axent notarissen

axent-logo.jpg

Axent notarissen, wie zijn wij eigenlijk?


Wij zijn een middelgroot notariskantoor in Zeeland, Terneuzen. Met 3 notarissen, 2 kandidaat-notarissen, 1 jurist en 18 medewerkers bedienen wij de particuliere en zakelijke markt in Zeeland en met name in Zeeuws-Vlaanderen.

We werken als notarissen en medewerkers concreet en to the point. Notaris is een formeel beroep zoals te zien is in onze contracten en documenten. In de omgang zijn we graag informeel. Kortom we zijn toegankelijk naar klanten en we staan samen met onze medewerkers voor de klant en elkaar klaar.

Wij ondersteunen cliënten bij het vestigen van hypotheken en het kopen en/of verkopen van een huis. We stellen testamenten op en wikkelen erfenissen af. Ook samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden opstellen alsook het opstarten of overdragen van een onderneming behoren tot onze werkzaamheden.

We zijn een gedreven team, we nemen de tijd voor de klant en elkaar, daarop leggen wij het axent!


Studentstage/werkstudent


Momenteel hebben wij plek voor een studentstage of een werkstudent. Wil jij in de keuken van een notariskantoor kijken en volwaardig meedraaien in een algemene praktijk op een sectie (familierecht, ondernemingsrecht of onroerend goed) naar keuze? Dan ben je van harte welkom voor een (zomer)stage, dan wel als werkstudent. De precieze invulling van de functie doen wij in overleg met jou, alsook de gewenste werktijden en de duur van de stage/werkverband. Uiteraard houden wij rekening met jouw studentenleven en je studie!


Wie weet, word jij ook verliefd op Zeeland! Een vast dienstverband behoort dan ook tot de mogelijkheden...


Tot snel in Zeeland!


axent.png