Nieuws

Nieuwsbrief augustus 2017

Waarde leden van de BNSL,

Het zonnetje schijnt en de vogeltjes fluiten; hopelijk geniet u van de zomer! Als het goed is, hoeft u nu ook even niet te studeren. Zorgt u er daarom voor dat u tot rust komt, zodat u straks helemaal klaar bent voor de start van het nieuwe studie- en verenigingsjaar!

In deze nieuwsbrief vraag ik uw aandacht voor de volgende punten:

 

De EL CID-borrel

Net zoals vorige maand, zullen we in de maand augustus geen normale maandelijkse borrel hebben. In verband met de EL CID-week van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus 2017, zal de aankomende borrel, niet op de eerste woensdag van de maand, maar op dinsdag 15 augustus 2017 plaatsvinden. Omdat deze borrel in het teken van de EL CID staat, staat deze borrel ook open voor toekomstige studenten Notarieel recht.

Kom vanaf 17:00 uur gezellig een drankje drinken in Café l’Espérance om een praatje te maken met deze toekomstige eerstejaarsstudenten of kom langs om weer bij te kletsen met andere BNSL’ers. Borrelen is in augustus weer op rekening van de BNSL!

 

Commissies 2017-2018

De commissies voor het verenigingsjaar 2017-2018 zijn inmiddels gevormd. Het h.t. en f.t. bestuur feliciteren de volgende leden met hun benoeming:

 

LNSF-commissie

Lenina Broers (praeses)

Anouk Stevers

Sharada Dhalganjansing

Danique Westerbeek

 

Reiscommissie

Bob Ilijašević (praeses)

Gabriela Wiersma

David Hart

Suradj Doekharan

 

Ledenbladcommissie

Tessa Gevaert (praeses)

Matthijs van Loon

Janet Brahm

Demi Admiraal

 

Almanakcommissie

Annabel Zhou (praeses)

Sander van den Berg

Arie van der Linden

Rohini Jadnanansing

Rick Weijers

                                                                                                                                                  

Opzeggen lidmaatschap

Op grond van artikel 17 van de statuten van de BNSL eindigt het verenigingsjaar op 31 oktober. Indien u per 1 november 2017 geen lid meer wilt zijn, dient u tijdig uw lidmaatschap op te zeggen. U dient hiervoor de wettelijke opzegtermijn van 4 weken in acht te nemen. Gelet op de opzegtermijn kan opzeggen tot en met woensdag 4 oktober 2017. Let op: dit is een strikte deadline.

 

Opzeggen kan door een e-mail te sturen naar info@bnsl.nl. Na bevestiging van uw mail, bent u per 1 november 2017 geen lid meer van de BNSL.

NB: Indien u in het collegejaar 2016-2017 afgestudeerd bent in de Notariële opleiding, bent u automatisch geen lid meer per 1 november 2017. U hoeft dan dus niet ook nog te mailen om uzelf uit te laten schrijven.

 

Afstudeerder

In de maand juni is mevrouw M.M. Meijer afgestudeerd. Wij feliciteren dit lid van harte met het behalen van haar bul.

© Copyright 2013 BNSL. Realisatie door EZERO.